Rob Kardashian:

- En utrolig vanskelig tid for meg

Den tidligere realitystjernen i ny strid med eksen.

ISFRONT: Verken Rob Kardashian eller Blac Chyna har gått stille i dørene etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Verken Rob Kardashian eller Blac Chyna har gått stille i dørene etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det stormet lenge rundt Rob Kardashian (31) og hans turbulente forhold til eks-forloveden Blac Chyna (30).

Bare tre måneder etter at de ble kjærester i januar 2016, avslørte duoen at de skulle gifte seg. Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen. Deretter gikk paret gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer før bryllupet ble avlyst i februar i fjor.

Etter måneder med påfølgende hemningsløse krangler på sosiale medier, som resulterte i besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, ble det plutselig helt stille rundt dem.

Men selv om Rob har holdt seg utenfor medias søkelys, så er feiden mellom ham og eksen langt fra over. De befinner seg nemlig midt i en juridisk strid hvor de kjemper over utbetaling av barnebidrag for datteren Dream (2), melder The Blast, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

DRAMA: Det har vært mye drama for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Her fra en hyggelig stund i Disneyland med datteren Dream. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Det har vært mye drama for reality-stjernene Rob Kardashian og Blac Chyna. Her fra en hyggelig stund i Disneyland med datteren Dream. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Har ikke råd til å betale barnebidrag

I lang tid skal Rob ha betalt 170 000 kroner i måneden til Blac, en sum han nå ønsker å få nedjustert, ettersom han angivelig ikke lenger har råd til å gå ut med et så stort beløp. Videre hevder 31-åringen, i dokumenter The Blast sitter på, at det vanskelige forholdet til Chyna har ødelagt karrieren hans - og hindrer ham i å tjene penger.

- Jeg har ikke tatt del i filmingen av noen episoder av «Keeping Up With The Kardashians» siden i sommer, da Chyna fikk opprettet et besøksforbud mot meg. Dette ble spredt i offentligheten og jeg ble gransket av pressen, sier han i en egen erklæring, ifølge nettstedet.

- Det har vært en utrolig vanskelig tid for meg følelsesmessig, og jeg har ingen ønske om å fortsette å være en del av reality-showet. Jeg vil fortsette å opprettholde privatlivet mitt, utforske andre forretningsmuligheter og prøve å komme på beina igjen etter de følelsesmessige skadene jeg har blitt påført i løpet av de siste månedene, fortsetter han.

Saken fortsetter nedenfor.

The Blast melder at Rob tidligere tjente minimum 8,5 millioner kroner i lønn på reality-showet, men at han i 2018 «bare» fikk 426 000 kroner per episode han var med i, skriver People.

Rob skal videre hevde at hans månedlige inntekt har gått fra nesten 850 000 kroner til 85 000 kroner etter bruddet fra Chyna. Hun skal derimot skal ha tjent fett på forholdet deres og all medieoppmerksomheten. Blac skal nemlig tjene rundt 511 000 kroner i måneden - og være verdt over 13,6 millioner kroner, ifølge nettstedet.

Kardashian ber derfor nå Chyna betale ham støtte. Tobarnsmoren har satt seg imot Kardashians krav om å nedjustere barnebidraget, og anklager ham for å «manipulere» sin egen økonomiske situasjon.

Alle økonomiske utbetalinger i forhold til barnebidrag er blitt stoppet mens eksene jobber mot å komme til enighet. Begge parter skal ha blitt bedt om å levere inn en rekke økonomiske dokumenter, og skal ifølge The Blast møte med en dommer i desember, skriver People.

Saksøkte eksen

Det var i fjor sommer det stormet som verst rundt Rob og Blac. Den gang delte han nakenbilder av henne i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob gikk senere til sak mot sin tidligere forlovede, og anklaget henne for mishandling.

Ifølge People kom det i september i fjor frem i rettsdokumenter at tobarnsmoren angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele ham med en iphone-lader i desember året før.

Han påsto også at hun i forkant av hendelsen lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også ha påstått at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

LES OGSÅ: Kim i hardt vær etter å ha hyret inn egne brannmenn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer