Ben Affleck og Jennifer Lopez:

- En utrolig lykkelig tid i livet mitt

Stjerneduoen har nå vært kjærester i rundt seks måneder.

FORELSKET: Jennifer Lopez og Ben Affleck gjør ingenting for å skjule kjærligheten lenger. Foto: Splash News/NTB
FORELSKET: Jennifer Lopez og Ben Affleck gjør ingenting for å skjule kjærligheten lenger. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter bruddet mellom Jennifer Lopez (52) og forloveden Alex Rodriguez (46) i april tok det ikke lang tid før romanseryktene mellom Lopez og en annen Hollywood-stjerne begynte å svirre, nærmere bestemt eks-kjæresten Ben Affleck (49).

Lopez og Affleck var kjærester i to år, og de rakk også å forlove seg før det ble slutt i 2004. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

17 år senere er de altså kjærester igjen, og ikke overraskende har også gjenforeningen mellom eksene vekket stor interesse i både nasjonale og internasjonale medier.

Nyter livet

Duoen har foreløpig vært forsiktige med å uttale seg om den gjenoppståtte kjærligheten, men de har heller ikke gjort noe for å skjule følelsene for hverandre.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Da Lopez fylte 52 år i juli bekreftet hun blant annet forholdet med å dele et kyssebilde av seg selv og Affleck på Instagram. Sist måned viste også stjerneparet seg på rød løper sammen for første gang på nesten to tiår.

I tillegg har de to blant annet blitt tatt på fersken i hete omfavnelser, introdusert barna sine til hverandre og reist på ferier sammen.

Nå innrømmer Affleck at han er svært fornøyd om dagen.

- Jeg er veldig lykkelig. Dette er en utrolig lykkelig tid i livet mitt. Livet er godt, fortalte han til Extra søndag.

KLINTE TIL: Sist uke ble turtelduene observert da de gikk tur i New York og det er ikke vanskelig å se hvor forelsket de er. Foto: Splash News/NTB
KLINTE TIL: Sist uke ble turtelduene observert da de gikk tur i New York og det er ikke vanskelig å se hvor forelsket de er. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Romantisk gest

Sist måned lettet Affleck på sløret om sin beundring over sin kjære. I et intervju med Adweek, som kåret Lopez til årets «Brand Visionary», skrøt trebarnsfaren stort av henne. Han trakk spesielt frem hvordan hun kjemper for likestilling for fargede kvinner.

- Alt jeg kan si til deg, er at jeg har sett de forskjellene representasjon utgjør. For jeg har gang på gang sett at fargede kvinner som møter Jennifer forteller henne hvordan hun fremstår som en sterk kvinne og en suksessrik kvinne, og det at hun krever sin rettmessige andel av forretningsverdenen betyr mye for dem, fortalte han, og la til:

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg er målløs over Jennifers effekt på verden.

Videre utdypet Affleck at partneren er en stor inspirasjonskilde for mange mennesker, og at han beundrer og respekterer dette ved henne.

- Jennifer har inspirert en massiv gruppe mennesker til å føle at de har en plass ved bordet i dette landet. Det er en effekt som veldig få mennesker gjennom historien har hatt, noe som jeg aldri vil kunne vite noe om, og noe jeg bare kan stå ved siden av og beundre med respekt.

BEN: Stjernens halskjede vakte oppsikt. Foto: Backgrid/ NTB
BEN: Stjernens halskjede vakte oppsikt. Foto: Backgrid/ NTB Vis mer

I sommer viste Lopez sin kjærlighet for Affleck med den romantiske gesten å bære navnet hans i et smykke rundt halsen.

Smykket ble først observert rundt den latinamerikanske sangerens hals tre dager etter bursdagen hennes den 24. juli. Senere ble hun også sett med det da hun besøkte Monaco sammen med en venninne og da hun og Affleck ferierte i Italia i august.

LES OGSÅ: - Jeg lever i sølibat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer