Alexandra Rotan:

- En utrolig fin fyr

Letter på sløret om kjæresten.

GLAD OM DAGEN: Alexandra Rotan har det tilsynelatende ekstra bra for tiden. Her med kjæresten. Foto: Privat
GLAD OM DAGEN: Alexandra Rotan har det tilsynelatende ekstra bra for tiden. Her med kjæresten. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det var i vår KEiiNO-vokalist Alexandra Rotan (26) kunne avsløre overfor Se og Hør at hun hadde det ekstra bra for tiden.

- Ja, jeg har fått kjæreste! Jeg er lykkelig. Har ingen kommentar utover det, fortalte Rotan til Se og Hør.

Da Se og Hør nylig møtte Melodi Grand Prix-stjernen under Bowling Celebrity Invitational lettet 26-åringen på sløret om sin utvalgte.

KRYPTISK: Sara Emilie Tandberg deler åpent om livet sitt på sosiale medier, men kjæresten holder hun skjult. Nå forteller hun hvorfor. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Det er viktig for meg

Artisten har ved en rekke anledninger delt små glimt av kjæresten i sosiale medier.

- Det går kjempefint, han er en utrolig fin fyr og akkurat det jeg trenger med den livsstilen jeg har. Vi har det veldig bra sammen, uttalte sangfuglen til Se og Hør.

Hun kunne også røpe hva hun falt for ved sin utkårede:

- Han spilte jo gitar da, og det synes jeg var veldig fint. Også synes jeg at han er et veldig fint menneske, det er viktig for meg. En veldig fin fyr.

«IKKE LOV Å LE PÅ HYTTA»: Oskar Westerlin tok med seg kjæresten Victoria på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Får oppussingshjelp

Kort tid før det ble kjent at Rotan var lykkelig i nytt forhold, fikk artistens Instagram-følgere servert nyheten om at 26-åringen hadde kjøpt leilighet.

I den bor Rotan foreløpig alene.

- Vi bor ikke sammen, jeg har min egen leilighet. Så jeg pusser opp den nå, så det er nok å holde fingrene i, forklarte hun.

- Hjelper kjæresten til med å pusse opp?

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Han er handy, han. Jeg får veldig god hjelp av pappa også, pappa har lagt gulv for meg og hjelper til med alt mulig. Det er moro, svarte artisten.

LES OGSÅ: - Hadde nok blitt betatt av alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer