Brudd i julen:

En ulykkelig førjulstid

Kim Kardashian er bare én av kjendisene som har gått gjennom brudd rundt juletider.

BRUDD I JULEN: Vanessa Hudgens og Zac Efron var et par i flere år. Like før jul tok imidlertid lykken slutt. Det gjelder også flere par. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB
BRUDD I JULEN: Vanessa Hudgens og Zac Efron var et par i flere år. Like før jul tok imidlertid lykken slutt. Det gjelder også flere par. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er endelig tid for god mat, tid med familien og late dager med julemusikk på full guffe, når julen igjen ringes inn.

Men selv om julen egentlig er forbundet med kos og hygge, er det ikke alle som har hatt det like hyggelig hvert år.

Det finnes nemlig flere eksempler på kjendispar som har gått gjennom en skilsmisse eller et brudd i det som tradisjonelt skal være årets roligste og minst turbulente dager - både før og etter jul. Her er et knippe av dem.

72 dager

Blant disse finner vi realitystjernen Kim Kardashian (41). Hun har vært gift tre ganger, og det var tidligere i år at nyheten om skilsmissen fra rapperen Kanyw West (43) kom.

Da hun bestemte seg for å skilles fra ektemannen Kris Humphries (36) etter bare 72 dager, krasjet imidlertid det med julekosen.

Spoler vi tiden tilbake til 2011, var hun nemlig i et kort, og tilsynelatende ulykkelig, forhold med basketballstjernen. Etter nevnte 72 dager søkte hun om skilsmisse fra Humphries 31. oktober 2011.

Selv om skilsmissen skjedde måneder før julaften, gikk hun trolig en ulykkelig førjulstid i møte, med paparazzier rundt seg stort sett hele tiden, og det som kan antas å ha vært kjærlighetssorg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer