<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Louise Angelica Riise og ektemannen John Arne Riise blir snart foreldre. Nå er hun en uke over termin. Foto: Instagram
BLIR FORELDRE: Louise Angelica Riise og ektemannen John Arne Riise blir snart foreldre. Nå er hun en uke over termin. Foto: Instagram Vis mer

Louise Angelica Riise venter (og venter) sitt første barn:

- En uke over terminen er en prøvelse

- Har fått noen spark som må være i verdensklasse.

Publisert
Sist oppdatert

John Arne Riise (38) og kona Louise Angelica Riise (29) venter sitt første barn sammen i disse dager - og forrige onsdag var termindatoen.

Med andre ord er Louise Angelica nå en uke på overtid, og ekteparet venter i spenning på når den lille vil melde sin ankomst. Overfor Se og Hør avslører imidlertid 29-åringen at hun snart ikke kan vente lenger.

- Det er ikke lett å være tålmodig når man venter på noe så stort og spennende. Det er en prøvelse, sier hun til Se og Hør.

- Vi gleder oss helt vilt, og tanken på at jeg er en hel uke over terminen, er nesten ikke til å holde ut, legger en høygravid Louise Angelica til.

- Lengter etter å møte deg

Også gjennom Instagram uttrykker 29-åringen både titt og ofte at hun er klar for å få hilse på den lille.

«Uke 39. Kjære sønn, vær så snill og kom snart. Jeg er så sliten og hoven, og jeg gleder meg sånn til å møte deg», skrev hun for tre uker siden.

29-åringen er også flink til å oppdatere følgerne sine - som tilsynelatende venter nesten like mye i spenning som henne. I kommentarfeltet dukker det stadig opp spørsmål om ikke den lille har meldt sin ankomst enda. Senest for fire dager siden delte hun en oppdatering.

«Babyen er ennå ikke her. Jeg er over termindatoen og lengter etter å møte babyen min. Takk for alle de hyggelige meldingene de siste dagene», skrev hun da.

Louise Angelica har også delt flere flotte bilder fra fotoseanser hun har hatt i løpet av svangerskapet:

Spark i verdensklasse

Det var i januar at John Arne og Louise Angelica delte den gledelige nyheten om at de ventet barn. Det bekreftet paret overfor Se og Hør.

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sa John Arne Riise til Se og Hør.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, la kona til.

I mars avslørte Riise-ekteparet at de venter en sønn, og ifølge den kommende moren er det mye som tyder på at han vil følge i sin farens fotspor og bli fotballspiller.

- Ting kan tyde på at Norge får en ny spiller med et knallhardt venstrebein. Jeg har fått noen spark de siste ukene som må være i verdensklasse, ler Louise Angelica.

HØYGRAVID: John Arne Riise og Louise Angelica Riise dukket opp på den røde løperen før Elle-festen. Vis mer

Etterlengtet graviditet

John Arne og Louise Angelica uttalte bare måneder etter bryllupet i 2014 at de planla å utvide familien. Med andre ord har ekteparet forsøkt å få barn i flere år, uten å lykkes. Graviditeten var derfor svært etterlengtet.

- Når man først ønsker barn og prøver, er det veldig sårt når det ikke går, fortalte Louise Angelica åpenhjertig til Se og Hør i 2016.

Nå venter en helt ny tilværelse for ekteparet. I mars satte 29-åringen ord på hvordan hun opplevde å endelig få et positivt resultat på graviditetstesten. Det gjorde hun i et intervju med VG Helg.

- Jeg satt og tenkte før testen ga svar: «Vær så snill, vær så snill ... la den være positiv!» Det var en sånn «ahhh, endelig gikk det»-følelse. Jeg tror helt ærlig ikke at jeg kan beskrive det med ord, sa hun da.

Skal vi tro John Arne ble det hele et svært følelsesladd øyeblikk:

- Du gråt masse (...) Jeg begynte også å gråte, det var veldig stort.

LES OGSÅ: - Det ble som en svulst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer