Kjell Strand ute av «Farmen»:

- En ufordragelig type

Full isfront mellom duellantene etter søndagens tvekamp. - Han må ha vondt i magen, kontrer Robert Michael Scott.

ORDKRIG: Kjell Strand var fryktelig bitter og mener feil mann røk ut av søndagens «Farmen»-tvekamp. Robert Michael Scott fyrer tilbake. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER / BERGEN (Se og Hør): En ny «Farmen»-uke er over, og søndag ble det klart at det er Kjell Strand (55) som måtte forlate konkurransen etter å ha tapt i øksekast mot bussjåfør og TikTok-stjerne Robert Michael Scott (54).

Dermed venter sidekonkurransen «Torpet» for Strand.

- Ekstremt bitter

Det er ingen hemmelighet at det spesielt denne uka har vært laber stemning mellom de to kamphanene. Men om den var laber inne på gården, er det iskaldt nå i ettertid.

- Det tok lang tid før jeg klarte svelge det faktum at jeg er hjemme igjen. For jeg synes ikke det var fortjent at jeg røk ut, det var ikke rett person som måtte hjem. Jeg var ekstremt bitter. Jeg irriterer meg bare jeg snakker om det nå, sier 55-åringen til Se og Hør når vi møter ham hjemme i Stavanger.

Han erkjenner imidlertid det faktum at Scott var bedre i øksekast enn ham selv.

- Jeg hadde ikke en sjanse. Men likevel: Dette er et resultat av den avtalen som Mohamed (Sarmadawy, 27, journ.anm.) og Robert gjorde, at den som måtte hjem - skulle velge den andre til storbonde. Hadde ikke Mohamed valgt Rob til storbonde ville utfallet blitt helt annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer