Rebel Wilson:

- En trist tid

Rebel Wilson deler en vond, men egen erfaring for å hjelpe fans.

ÆRLIG: Rebel Wilson deler et åpenhjertig innlegg om en vond tid med fansen. Foto: Pa Photos/NTB
ÆRLIG: Rebel Wilson deler et åpenhjertig innlegg om en vond tid med fansen. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det siste året har den australske skuespilleren Rebel Wilson (41) skapt en rekke overskrifter for sin ville forandring. Hun har selv avslørt at fjoråret var året hun skulle fokusere på seg selv og egen helse, noe hun flittig har dokumentert i sosiale medier.

Med sine ti millioner følgere på Instagram, har hun vært ærlig om den tilsynelatende harde veien, men har også påpekt at hun er stolt over livsstilsendringen.

Det er også på Instagram hun nå deler et nytt, ærlig innlegg med fansen, og et bilde av det som skal være 41-åringen på sin mest usunne tid i livet.

«Ok, så jeg vet at jeg som regel deler flatterende bilder av meg selv, men jeg fant dette gamle bildet i mailen min og tenkte 'wow'», skriver hun innledningsvis.

- Dempet følelsene mine

Videre avslører Wilson det ovennevnte, nemlig at hun var på sitt mest usunne da det aktuelle bildet ble foreviget. Hun beskriver seg selv som overvektig, og at hun spiste altfor mye «søppelmat».

«Jeg brukte mat for å dempe følelsene mine. Faren min hadde gått bort etter hjerteinfarkt, og det var en trist tid», fortsetter hun.

«Pitch Perfect»-stjernen innrømmer at hun ikke hadde særlige gode tanker om seg selv på tidspunktet, ei heller satte pris på seg selv - slik hun egentlig burde.

«Det er interessant at jeg likevel smiler og forsøker å være aktiv. Dette ble tatt på en tennis-veldedighetsturnering», fortsetter hun, og legger til at hun egentlig hadde det vondt.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Føler meg fantastisk

Samtidig er hun stolt av den hun er blitt og alt hun har oppnådd. Skuespilleren forteller videre at hun har delt det ærlige innlegget for å dele en oppmuntring til alle som sliter med egen kropp.

«Jeg skjønner dere. Jeg vet hvordan det føles, men det er aldri for sent å forbedre seg og forsøke å bli den beste versjonen av seg selv», fortsetter hun, samtidig som hun påpeker at det verken er førstemann, eller en konkurranse.

Wilson har som nevnt delt rikelig fra helsereisen - eller «vist seg frem uten et fnugg av skam» på Instagram, som hun selv har uttalt, ifølge People.

- Jeg gikk ned 27 kilo i fjor og jeg føler meg fantastisk, avslørte hun til Pooch Perfect i februar.

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin i fjor august. I den nye Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

Overrasket med bikinibilde

Tidligere i år fortalte imidlertid 41-åringen til People at vektnedgangen ikke handlet om spesifikke tall.

- Målet mitt har aldri vært å bli tynn. Jeg fokuserer ikke så mye på tallene. Jeg ser fremdeles ut som meg selv. Jeg elsker å være formfull og jeg er fremdeles veldig formfull, men i en sunnere versjon. Det var målet mitt, delte hun og fortsatte:

- Jeg prøver å oppmuntre folk til å bli den sunneste utgaven av seg selv. Det betyr ikke nødvendigvis å bli mindre i størrelse. Det betyr bare å ikke ta usunne valg. Jeg liker å tro at jeg ser bra ut i alle størrelser.

I begynnelsen av juni fikk hun også massiv respons da hun for første gang delte et bilde av seg selv i badedrakt. Bildet gikk sin seiersgang i sosiale medier så vel som utenlandske medier.

«Palm Beach-ing. Jeg tror jeg vil flytte til Florida nå», skrev hun som tekst til innlegget, som fikk over 704 000 likerklikk. I kommentarfeltet ble hun også hyllet av fansen.

Klipp fra TVNorge-serien "Brille" der Cecilie Steinmann Neess forteller om hvordan hun prøvde å gå ned i vekt Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var så redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer