TIL TOPPS: Transseksuelle Luis Furnes kunne tirsdag juble over å gå helt til topps i talentkonkurrensen «Miss Paradise» i TV3s realityserie «Paradise Hotel». (f.v.) Janni Guttormsen, Oda Haukaas, Tina Skovdal, Luis Furnes og Isabell Andersen. Foto: TV3
TIL TOPPS: Transseksuelle Luis Furnes kunne tirsdag juble over å gå helt til topps i talentkonkurrensen «Miss Paradise» i TV3s realityserie «Paradise Hotel». (f.v.) Janni Guttormsen, Oda Haukaas, Tina Skovdal, Luis Furnes og Isabell Andersen. Foto: TV3Vis mer

- En transseksuell har vunnet «Miss Paradise»!

Luis Furnes roser Paradise-guttene etter sin historiske seier.

SEOGHØR.NO: Luis Furnes (27) ble tidligere denne måneden historisk da historisk da han ble den første transseksuelle deltageren i realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

- Jeg bruker innlegg i BH og prøver å finne klær som fremhever kvinnelige former. Jeg vil jo heller ikke fremheve at jeg har noe ekstra nedentil, sa Luis om sitt liv som kvinne til Seoghør.no.

Vant missekonkurranse

Tirsdag skapte kristiansunderen igjen historie, da Luis ble den første transseksuelle vinneren av den årlige konkurransen «Miss Paradise» i TV3-serien.

Luis skulle i konkurranse med de andre Paradise-jentene fremføre et valgfritt show for de mannlige deltagerene, i tillegg til å svare på et spørsmål.

- Trodde jeg var sjanseløs!
Til tross for at blant annet deltageren Isabell Andersen strippet for Paradise-guttene, ble det til slutt Luis som kunne juble for å ha skrevet historie.

- En transseksuell har vunnet «Miss Paradise»! Jeg trodde knapt det var sant da jeg stod der. På forhånd hadde jeg både gledet og gruet meg til konkurransen, for jeg trodde jo jeg var sjanseløs.

- Tidligere har jo konkurransen ofte blitt vunnet av stereotypiske blondiner med store pupper. Men de guttene som stemte på meg, sa de var imponert over dansingen min, og spesielt hvordan jeg svarte på spørsmålet jeg fikk, sier Luis til Seoghør.no.

Skryter av Paradise-guttene
Luis - som aldri har vært med i noen talentkonkurranse før «Miss Paradise» - sier han også tar dommen som et eksempel på åpenheten til Paradise-guttene.

- Årets deltagere var helt herlige og et bevis på at mange ungdommer nok i dag klarer å tenke lenger enn sin egen nesetipp. Dersom det var noen som stemte av taktiske grunner så blåser jeg i det, jeg er stolt av kronen som jeg nå har hjemme hos meg, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg er forberedt på å bli hetset igjen