- En topp hemmelig «guilty pleasure»

Nå skal Lise Karlsnes delta i Melodi Grand Prix.

ØNSKE OM Å DELTA: Karlsnes har selv hatt et ønske om å delta, men det har hun holdt hemmelig. Foto: Stella Pictures
ØNSKE OM Å DELTA: Karlsnes har selv hatt et ønske om å delta, men det har hun holdt hemmelig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at Lisa Stokke skal være med i neste års Melodi Grand Prix. Nå er det klart at tidligere «Briskeby»-vokalist Lise Karlsnes også skal delta.

Det går MGP-general, Per Sundnes, til å juble.

- Dette er toppen av MGP-fjellet! Lise er Norges mest stilsikre og frekke dame, så her kommer det norske folk til å få et fantastisk show, sier Sundnes i en pressemelding.

Karlsnes selv gleder seg til å ta fatt på oppgaven, og sier hun har hatt lyst til det lenge.

- MGP er jo ett av de få virkelig spektakulære showene, og for meg som artist har det lenge vært en topp hemmelig «guilty pleasure» å få opptre der, sier hun.

Artisten mener Melodi Grand Prix er et show som stadig blir mer relevant.

- For meg er det ingen forskjell på å opptre hos Skavlan eller i MGP. Begge er institusjoner som fanger inn den moderne folkeligheten på et mesterlig vis. Som Thomas Seltzer sa på Trygdekontoret i våres, har avstanden mellom folk flest og eliten blitt så og si visket bort. Jeg ønsker selv å ha et bein plantet i begge leire - så da er jo MGP en glimrende arena. Mange tør ikke ta bladet fra munnen, men jeg mener at MGP er i ferd med å bli like relevant som EMA, sier Karlsnes.

Også Oslo-bandet The Carburetors er klare for MGP.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har allerede tenkt på kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer