Sara Emilie Tandberg:

- En tøff tid

Gruer seg til den nye sesongen av «Bloggerne».

VANSKELIG: Sara Emilie Tandberg åpner seg om et tøft år. Foto: Terje Bendiksby / NTB
VANSKELIG: Sara Emilie Tandberg åpner seg om et tøft år. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Influenser og «Bloggerne-profil» Sara Emilie Tandberg (30) er snart på skjermen igjen i en ny sesong av det populære TV 2-programmet. Den nye sesongen blir 30-åringens tredje sesong.

Tandberg forteller overfor Se og Hør at hun synes det er hyggelig å være med i programmet, og påpeker at det faller henne veldig naturlig å filme livet sitt til serien.

DIAGNOSE: Sara Emilie Tanberg deler åpent om diagnosen i «Bloggerne». Video: TV 2/Rød Løper. Vis mer

Likevel går hun ikke bare og gleder seg til sesongen begynner å rulle over skjermen.

Faktisk kan hun fortelle Se og Hør at hun gruer seg til å se det meste som kommer.

- Sårbart

- Den blir tøff, for det er en sesong som bærer mye preg av at jeg ikke har hatt det så bra, innrømmer Tandberg.

Videre legger hun til at det føles fint å dele, selv om det er sårbart og understreker at hun ikke gruer seg i form av at hun angrer på noe.

- Men det er en tøff tid som blir dokumentert.

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer

Influenseren åpner seg om at sønnen hennes fikk diabetes i høst, og at noe av det som ble dokumentert var hvordan hun håndterte det.

- Og så er det det med svangerskap, og at jeg sliter litt med å finne gleden i det på grunn av alt som har skjedd med sykehus og alt annet der da, fortsetter hun.

- Ting skjedde litt fort, og snudde litt fort.

På grunn av dette blir også influenseren trolig mindre å se på skjermen enn før:

- Jeg har generelt filmet mye mindre den sesongen her enn jeg har gjort de andre sesongene, fordi det har vært mye som har skjedd. Så ja, det blir mindre av meg enn det det har vært tidligere.

FLYTTING: «Bloggerne» rullet ut sin 17. sesong, og startet det hele med en opphetet diskusjon mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Video: TV 2. Vis mer

Venter barn

Tandberg understreker imidlertid at det også er mye fint i vente. For tiden venter hun sitt tredje barn, som etter planen skal komme i februar.

- Det har jo vært ultralyd også, og det har vært mye hyggelig med baby. Og så er jeg i et ferskt forhold som det er koselig å gå igjennom dette med.

Forholdet mellom Tandberg og kjæresten ble kjent i juli i år. Faktisk kunne hun avsløre at det var en tidligere ungdomskjæreste hun hadde funnet tilbake til.

Bare en måned senere kunne 30-åringen røpe at paret ventet barn sammen. Fra før har Tandberg to barn sammen med ekskjæresten, som hun var sammen med i ti år.

LES OGSÅ: - Det blir mye tyngre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer