- En tøff erkjennelse

Skal vi danse-dommeren snakker ut om kreftsykdommen.

SYK: Cecilie Brinck Rygel opplevde sitt livs verste dag i fjor. Foto: TV2
SYK: Cecilie Brinck Rygel opplevde sitt livs verste dag i fjor. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I januar i fjor fikk Skal vi danse-dommeren Cecilie Brinck Rygel (38) sjokkbeskjeden;

Hun hadde fått kreft!

- Jeg ble sint og fortvilet, forteller Cecilie om den aller verste dagen i sitt liv. - Det var en fryktelig tøff erkjennelse, sier hun til Se og Hør.

SE HER: Julia Roberts skumle føflekk ...

Det var etter at hun selv hadde oppdaget en kul i brystet sitt at hun i samråd med ektemannen Kim Rygel (38) gikk til legen.

- Prøvene ble sendt til undersøkelser, og jeg fikk først beskjed om at alt var i skjønneste orden. I desember fjernet legene kulen i brystet og jeg fikk beskjed om at det ikke var mer å bekymre seg over, forteller hun om tiden før sjokkbeskjeden.

LES OGSÅ: Kylie drømmer om egne barn etter sykdommen.

Men Brinck Rygel er kjent for sitt konkurranseinstinkt, og hun bestemte seg kjapt for å bli frisk - og for at hun skulle være en god mamma for barna Marius (7) og Andreas (5).

Fem dager før den første direktesendingen på TV fjernet legene svulsten. I fjor var nemlig hun dansepartneren til standupkomikeren Terje Sporsem (30) i det populære programmet.

- Det var bokstavelig talt helt sykt, sier hun.

Etter inngrepet fikk Cecilie beskjed om at det ville være tilstrekkelig med 25 omfattende strålebehandlinger, men så bestemte legene seg: For å være på den sikre siden, valgte de tidligere i år å fjerne hele det ene brystet!

- Min beste medisin har vært Kim, barna og resten av familien, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer