UTSKJELT: Alice Balto ble utskjelt på Robinson-øya, av Peter Arambasic. Hun innrømmer at hun fikk en knekk når hun så utskjellingen på TV.
UTSKJELT: Alice Balto ble utskjelt på Robinson-øya, av Peter Arambasic. Hun innrømmer at hun fikk en knekk når hun så utskjellingen på TV.Vis mer

- En tåpelig stakkar

Alice brøt sammen etter at hun fikk se utskjellingen.

SEHER.NO: - Satans samekjerring. Hun er en helvetes bitch, stygg, falsk og utspekulert. Jeg skal ta henne når jeg kommer tilbake på øya!

Samiske Alice Balto (28) ble skjelt ut på det groveste av Peter Arambasic (47) under "Robinsonekspedisjonen", etter at hun gikk ut av alliansen med kristiansandsmannen.
Nå er Alice endelig hjemme hos sønnene Kai Espen Balto (9) og Joackim Balto Boine (6) i Alta. Men hun innrømmer overfor Se og Hør at hun brøt sammen, da hun fikk se seg selv bli sjikanert og truet for åpent kamera.

– Alt kom opp. Jeg hadde glemt at det var så tøft.  Selv om jeg har grått mine tårer, lar jeg meg ikke knekke. Peter er en tåpelig stakkar, sier Alice til Se og Hør Weekend.

Men det var ikke bare kraftkaren som gjorde deler av ekspedisjonen til et mareritt.

– Jeg brøt sammen minst én gang i uka på grunn av savnet av dem hjemme. Jeg er glad for at det ikke er blitt vist på TV, sier Alice til Se og Hør Weekend.

Finalen i Robinsonekspedisjonen på TV 3 søndag klokka 20.00