Lisa Børud:

- En surrealistisk og fantastisk opplevelse

Artist Lisa Børud giftet seg med sin Chris-Michael Gustavsen denne helgen.

GIFT: Lisa Børud og Chris-Michael Gustavsen giftet seg lørdag. Foto: Kristoffer Ulstein
GIFT: Lisa Børud og Chris-Michael Gustavsen giftet seg lørdag. Foto: Kristoffer Ulstein Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har coronaviruset satt en stopper for flere kjendisbryllup, i hvert fall preget mange av dem i stor grad.

Tidligere i år avslørte imidlertid barnestjerne og tidligere «Stjernekamp»-deltaker Lisa Børud (24) overfor Se og Hør at hun og forloveden Chris-Michael Gustavsen (26) skulle inngå ekteskap uansett i år. Det var riktignok usikkert om festen med alle gjestene skulle finne sted samme dag.

Lørdag 30. mai ga Børud og hennes utkårede hverandre sitt ja på Sørlandet, og ble med det erklært rette ektefolk.

Den rørende vielsen av de to kunne man følge direkte på 24-åringens Instagram-konto.

Søndag formiddag forteller bruden, nå Lisa Børud Gustavsen, at det var en surrealistisk og fantastisk opplevelse.

- Hele dagen var perfekt, og vi gleder oss masse til å leve videre som gift, sier hun til Se og Hør.

- PERFEKT DAG: Lisa ser frem til å leve livet videre som gift, og forteller at bryllupsdagen var både surrealistisk og en fantastisk opplevelse. Foto: Kristoffer Ulstein
- PERFEKT DAG: Lisa ser frem til å leve livet videre som gift, og forteller at bryllupsdagen var både surrealistisk og en fantastisk opplevelse. Foto: Kristoffer Ulstein Vis mer

Slik møttes de

Børud slapp den glade nyheten om at hun hadde fått ring på fingeren i august i fjor. De hadde da vært kjærester i ett år.

Paret møttes i Filadelfiakirken, hvor Gustavsen jobber som ungdomspastor, og Børud har tidligere beskrevet sin utkårede som «veldig stødig». Hun har også vært klar i talen når det kommer til sitt eget forhold.

- Man skal blåse i hva andre tenker om sitt eget forhold, og det er litt det sangen min handler om også. Det er ikke jeg som har skrevet sangen, men da jeg hørte den så tenkte jeg at «denne kan jeg relatere meg til», sa hun, og la til at det gikk rimelig fort frem for henne og forloveden også, spesielt i forhold til hva mange mener er normalt.

- Jeg har følt på de tingene og tenkt at vi må vente litt så det høres bedre ut, og det skal jo ikke være sånn at det må høres bedre ut for andre. Det er bare trist, sa hun.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Aldri fått kritikk

23-åringen har i mange år vært åpen om troen sin, også i sosiale medier, hvor hun har svart på spørsmål fra følgerne sine. På spørsmål fra Se og Hør om hvorfor hun har tatt valget om å dele så åpent, svarte artisten tidligere i år:

- Fordi jeg har tatt valget om å være meg selv egentlig.

- Det (troen journ.anm.) er en så stor del av meg og egentlig det viktigste for meg. Det er på en måte det jeg faller tilbake på når alt annet forsvinner. Hvis det hadde gått helt forferdelig med sangen, så er ikke livet over, fortsatte hun.

Hun understreket samtidig at hun aldri har fått kritikk for å være åpen om sin kristne tro, men at hun flere ganger har opplevd at folk har vært kritisk til det hun tror på.

- Mange synes det gjør det lettere for dem å være åpne når jeg er det. Jeg har tenkt på det om å dele og hva man sier. Jeg ønsker å være ærlig og tydelig, men ikke påtrengende. Hvis folk lurer, så skal de få svar, et ærlig svar.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Skaper full forvirring etter møte med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer