Kardashian-familiefest:

- En superspreder

Folk er lite fornøyd med hvordan Kardashian-familien håndterte årets Thanksgiving.

KRITISERES: Nok en gang kritiseres Kardashian-familien for å holde uansvarlige sammenkomster. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
KRITISERES: Nok en gang kritiseres Kardashian-familien for å holde uansvarlige sammenkomster. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken gikk rapperen Cardi B (28) ut med en offentlig beklagelse, etter at fansen reagerte kraftig på stjernens Thanksgiving-middag som skal ha samlet 37 gjester.

Det er fremdeles strenge restriksjoner knyttet til pandemien, også i USA - hvor flere guvernører og delstater gikk ut før forrige ukes høytidsdag og ba folk ta hensyn.

I delstaten California skal det ifølge ELLE ha blitt anbefalt å kun feire med dem man bor med, og ikke samle flere familier og venner, slik mange normalt gjør på thanksgiving. Hvis folk likevel valgte å samles, ble de påminnet å holde avstand fra folk de ikke deler husstand med og å bruke munnbind.

Disse restriksjonene så det derimot ikke ut som at Kardashian-familien forholdt seg til, noe som har fått flere til å se rødt.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Samlet familiene

Ifølge ELLE tilbrakte store deler av Kardashian-familien høytidsdagen i Kris Jenners (65) hjem i Palm Springs. Blant dem som skal ha vært til stede er Kylie Jenner (23) og ekskjæresten Travis Scott (28), sammen med datteren Stormi (2), ifølge Daily Mail.

Khloé Kardashian (36) skal også ha vært med på feiringen sammen med datteren True (2), i tillegg til Kendall Jenner (25) og Kourtney Kardashian (41).

Det er usikkert om Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) med barna var i Palm Springs på tidspunktet, men ut fra bilder som ble delt fra dagen på realityfamiliens Instagram-historier, var det dekket opp til minst 14 gjester.

Ifølge ELLE ble det verken brukt munnbind eller holdt avstand under sammenkomsten, noe som har fått fansen spesielt til å reagere.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Superspreder

Kris Jenner har tidligere fortalt at familien tester seg før de samles, noe de skal ha gjort både før Kims 40-årsdag tidligere i høst, i likhet med Kendall Jenners omstridte 25-årsdag rundt Halloween. I et intervju hos SiriusXMs «Andy Cohen Live» forklarte Kris nylig at familien har tilgang til tester «en til to ganger i uka», ifølge Us Weekly.

På Twitter har flere uttrykt sin mening om Thanksgiving-feiringen. At familien har tilgang til en rekke hurtigtester har verken vært en trøst, ei heller falt i smak.

«Jeg er så glad for at Kardashian/Jenner-familien kan spørre om en overflod av hurtigtester slik at de kan samles uten masker og uten å holde avstand. Og at de har muligheten til å reise uten frykt, feire Thanksgiving, og ha bursdagsfester med så mange folk. Det må virkelig være luksus å ikke måtte bekymre seg for covid», har en skrevet tydelig sarkastisk.

En annen peker på at det kan se ut som at rike folk ikke trenger å følge retningslinjene som alle andre vanlige mennesker.

«Kardashian Thanksgiving en superspreder … Når du er rik slipper du visst å tenke på retningslinjene rundt covid», skriver en annen på Twitter.

«Så Kardashian-familien kan tilbringe Thanksgiving sammen for så å fly tilbake til Los Angeles fra Palm Springs? Hva skjer med at California er under lockdown?», spør en tredje.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Ble slaktet

Til tross for at det ble delt bilder og videoer fra sammenkomsten på Instagrams historie-funksjon, holdt Kardashian-familien seg denne gang for god til å dele permanente bilder på plattformen.

Kanskje er de bevisst at det kan provosere, etter at internett nærmest tok fyr da Kim Kardashian feiret 40-årsdagen sin på en privat øy med en god gjeng familie og venner tidligere i høst.

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skrev Kardashian på Twitter den gang.

Det ble senere delt en rekke bilder og videoer fra turen på sosiale medier, og ord som «grusom», «uviten» og «ufølsom» ble slengt i retning realitystjernen.

Kort tid senere arrangerte også Kendall Jenner en feiring i anledning bursdagen sin. Der samlet hun en rekke kjente ansikt, som Justin Bieber (26) og Hailey Bieber (24), The Weeknd (30) og Jaden Smith (22).

Kjendisene ble da hardt kritisert for å verken holde avstand eller bruke munnbind. I ettertid gikk altså Kris Jenner ut og forsvarte datterens bursdagsfest, og hevdet at alle som var tilstede hadde testet negativt.

LES OGSÅ: Saksøkes etter sjokk-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer