David Eriksen:

- En stor plass i hjertet mitt

Relasjonen til David Eriksen og Hedvig Glestad går nå inn i en ny fase.

VENNER: David Eriksen og Hedvig Glestad er tilsynelatende fremdeles gode venner, til tross for det ferske bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENNER: David Eriksen og Hedvig Glestad er tilsynelatende fremdeles gode venner, til tross for det ferske bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Alle elsker David»-profilen David Eriksen (54) er manager til en rekke norske kjendiser. Han har også over lengre tid hatt et kamerateam med seg på slep, og dermed gitt innsyn både i det profesjonelle livet sitt og i privatlivet.

Nylig ble det kjent at TV-profilen og samboeren Hedvig Glestad (30), som også har vært å se i serien, har bestemt seg for å gå hver til sitt.

Kort tid etter at bruddet ble gjort kjent, kom nyheten om at det til tross for brudd blir en ny sesong av realityprogrammet.

Bygger eksens karriere

Når Eriksen denne uken gjester NRK-podkasten «Drivkraft», uttaler han seg ytterligere om ståa mellom han og den tidligere kjæresten.

FOR DRØY: En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

Programlederen i podkasten undrer seg nemlig over at det blir en ny sesong nå som «hovedpersonene» ikke lenger er et par.

- Det er ganske nylig det bruddet, men Hedvig og jeg er ekstremt glad i hverandre. Hun har en stor plass i hjertet mitt, og kommer til å ha det alltid tror jeg, uttaler 54-åringen i podkasten og følger opp:

- Og hun skal jo fortsatt være en av våre profiler (i managementet Eccentric People journ.anm.), så jeg vil jo sånn sett være med å bygge hennes karriere videre.

- Krysser fingrene

Samtidig erkjenner Eriksen at den nye fasen de to skal inn i, kanskje blir vanskeligere praktisk, enn i teorien.

GRUET SEG: Det gikk hardt for seg da Hedvig Glestad skulle feire 30-års dag, heldigvis var TV-kameraene fra «Alle elsker David» med. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- På papiret ser det ut som en drøm, men det skal jo også realiseres. Vi er jo der nå. Enn så lenge går det fint, og jeg krysser fingrene for at vi skal greie det. Skulle vi føle at det ikke går, da får vi finne en annen løsning. Men jeg er 100 prosent sikker på at vi skal få det til, uttaler Eriksen i podkasten.

Han avslører også at det er spesielt å ha et kamerateam hengende på slep støtt og stadig, og at han i starten var skeptisk.

Eriksen skal nemlig ha blitt spurt om å være med på TV-konseptet mange år før han valgte å takke ja. Første gang sa han nei.

Noen år senere var han imidlertid klar for å vise frem at «alle» elsker David.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med David Eriksen som opplyser at verken han eller Hedvig Glestad har noen kommentar til saken.

LES OGSÅ: - Han var mitt livs store kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer