David Eriksen:

- En stor plass i hjertet mitt

Relasjonen til David Eriksen og Hedvig Glestad går nå inn i en ny fase.

VENNER: David Eriksen og Hedvig Glestad er tilsynelatende fremdeles gode venner, til tross for det ferske bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENNER: David Eriksen og Hedvig Glestad er tilsynelatende fremdeles gode venner, til tross for det ferske bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Alle elsker David»-profilen David Eriksen (54) er manager til en rekke norske kjendiser. Han har også over lengre tid hatt et kamerateam med seg på slep, og dermed gitt innsyn både i det profesjonelle livet sitt og i privatlivet.

Nylig ble det kjent at TV-profilen og samboeren Hedvig Glestad (30), som også har vært å se i serien, har bestemt seg for å gå hver til sitt.

Kort tid etter at bruddet ble gjort kjent, kom nyheten om at det til tross for brudd blir en ny sesong av realityprogrammet.

Bygger eksens karriere

Når Eriksen denne uken gjester NRK-podkasten «Drivkraft», uttaler han seg ytterligere om ståa mellom han og den tidligere kjæresten.

Programlederen i podkasten undrer seg nemlig over at det blir en ny sesong nå som «hovedpersonene» ikke lenger er et par.

- Det er ganske nylig det bruddet, men Hedvig og jeg er ekstremt glad i hverandre. Hun har en stor plass i hjertet mitt, og kommer til å ha det alltid tror jeg, uttaler 54-åringen i podkasten og følger opp:

- Og hun skal jo fortsatt være en av våre profiler (i managementet Eccentric People journ.anm.), så jeg vil jo sånn sett være med å bygge hennes karriere videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer