Iselin Guttormsen:

- En stor påkjenning

En stressende byggeprosess har ført til at influenseren har måttet bo i en koffert.

STRESSENDE PROSESS: Iselin Guttormsen skulle etter planen flytte inn i sitt nye hus for flere måneder siden. Foto: Morten Eik / Se og Hør
STRESSENDE PROSESS: Iselin Guttormsen skulle etter planen flytte inn i sitt nye hus for flere måneder siden. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne influenser og sexolog Iselin Guttormsen (35) avsløre at hun hadde kjøpt seg nytt hus.

Boligkjøpet kom bare noen måneder etter det ble kjent at Guttormsen og samboeren Tom Sørensen hadde besluttet å gå hver til sitt. Familien på fire har tidligere bodd sammen på Åros i Asker kommune.

For over et halvt år siden startet byggeprosessen til 35-åringens nye hus. Den har riktignok ikke gått helt på skinner. Til Se og Hør forteller influenseren at prosessen har påvirket henne mentalt.

KRASS: Iselin Guttormsen sier at dommerne må tåle å få kritikk. Video: Dagbladet TV. Vis mer

- Veldig frustrerende

Det er nå åtte måneder siden realityprofilen skulle være på plass i sitt nye hjem.

Tobarnsmoren forteller at det er en manglende botillatelse som gjør at hun for tiden bor i en koffert.

- Det har vært veldig kaotisk for meg. Jeg har bodd i koffert i snart et år, og bor litt på hotell, hos mamma og pappa, her og der og litt hos venninner, og annenhver uke i det gamle huset mitt med barna, forklarer hun til Se og Hør.

Mangel på et sted å kalle hjem har vært en stor påkjenning for Guttormsen og barna, forteller hun.

- Det har vært veldig frustrerende, sier hun, og utdyper:

SKADET: Det kjennes på kroppen at vi er halvveis ut i årets «Skal vi danse»-sesong. Det merker Iselin Guttormsen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Det er klart at når man hver eneste uke må pakke kofferten sin som om man skal på en ukes ferie og vaske ut av hus. Jeg må jo vaske ut av huset mitt slik at det ser greit ut når ekskjæresten min kommer dit. Så den husvasken som skjer etter å ha leid en hytte, det skjer hver eneste uke fram og tilbake.

Spesielt Guttormsens deltakelse i «Skal vi danse: all stars» bød på logistikkutfordringer.

- Man må pakke med sko til de forskjellige dansestilene, treningstøy, arbeidstøy til podkaster, til presselanseringer, klær til ditt og datt. Du pakker for tre liv i en koffert på en uke, så bilen min har vært stappfull med esker, forteller Guttormsen.

Hun har ting stående i både nytt og gammelt hus, på lager, i bilen og hos foreldrene.

- Så når jeg skal bort har jeg ikke et hjem der jeg bare kan kle på meg og komme tilbake igjen. Det er et evig kaos og en kjempepåkjenning.

Trøbbel i banken

Guttormsen forteller det ikke har vært bare-bare for henne å ta opp lån, og innrømmer i en nylig Instagram-historie at hun flere ganger har fått avslag fra banken.

Overfor Se og Hør forteller realityprofilen at hun forklarte banken at det hadde skjedd et samlivsbrudd, og at hun trengte et lån til ny bolig.

- SOMMERFUGLER I MAGEN: Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Andrei Mihu røk ut av «Skal vi danse» lørdag 15. oktober, og til Dagbladet svarer Guttormsen på spørsmål om en mulig forelskelse mellom de to danseløvene. Reporter: Maria Ludvigsen/Dagbladet Vis mer

- Da var det bare det at «du får ikke så mye lån som du trenger og behøver». Den bransjen her (influenserbransjen, journ.anm.) er jo kanskje en relativt ny bransje for gubbene på toppen, forteller Guttormsen, som endte opp med å bytte bank.

- Hva er ting du lister opp i bankmøter? Jeg er singel, jeg har barn, bil. Det er mange faktorer som gjør at det blir vanskeligere å få et gunstig lån, forklarer hun, men legger til at hun er glad for at det ordnet seg.

- Vil gi barna en fin førjulstid

Guttormsen kan fortelle at hun har blitt lovet innflytting innen både juli, august, september, oktober - og nå om et par dager. Det viktigste for 35-åringen er imidlertid å være på plass til 1. desember.

- Jeg vil gjerne gi barna mine en fin førjulstid. Nå ser jeg dem kun annenhver uke denne jula. Jeg vil gjerne være på plass i huset og få pyntet og ordnet litt, så det brenner litt på dass.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Hun understreker imidlertid at hun vet alle parter gjør det de kan for å få henne i hus, men:

- Det er dessverre jeg som blir den lidende part.

LES OGSÅ: Isabel Raad svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer