- En stor overraskelse for oss begge

Gisele Bundchen og Tom Brady fikk sjokknyheten om at han er far...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Verdens best betalte supermodell, Gisele Bundchen (28), giftet seg med quarterback-kjæresten Tom Brady (31) i en hemmelig seremoni i februar i år.

Paret ble sammen i 2006, men kun måneder etter at de hadde innledet deres romanse fikk de sjokknyheten - Bradys ekskjæreste Bridget Moynahan hadde blitt mamma til en liten gutt, og Tom var faren.

For selv om Brady og Moynahan hadde gjort det slutt mange måneder før, ønsket skuespillerinnen å beholde babyen. Og i et ferskt intervju med Vanity Fair innrømmer Gisele at det hele kom som et stort sjokk.

Se Giseles sexy Vanity Fair-bilder her! (ekstern link)

- I begynnelsen lever du denne romantiske fantasien, du tenker "dette kan ikke være sant, det er så fantastisk", og så plutselig blir det sånn "whoops- wake up call!". Det var en veldig utfordrende situasjon, og i begynnelsen av et forhold var det naturlig nok ikke ideelt, forteller modellskjønnheten.

Ifølge Gisele hadde hun også sine tvil om hun burde fortsette romansen.

- Noen ganger spør man seg selv "burde jeg fortsette dette? Kanskje han burde forsøke å få det andre til å funke?". Men når mennesker gjør det slutt, gjør de det gjerne for en grunn, sier hun.

I ettertid innrømmer hun at Bradys lille sønn, John Edward Thomas Moynahan, har vært en medvirkende årsak til at paret har holdt sammen og nå giftet seg.

- Hadde det ikke vært for ham tror jeg ikke jeg hadde visst hva Tom er laget av, og han ville ikke visst hva jeg er laget av. Han var en god person hele tiden. Jeg husker jeg tenkte "du har hjertet på rett sted". Det gjorde at jeg ble enda mer forelsket i ham, det fikk meg til å skjønne hvem han virkelig er, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Unge jenter med ekstrem sulting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer