<strong>FALSK ALARM:</strong> Catelynn Lowell venter ikke barn nummer to med forloveden Tyler Baltierra.  Foto: All Over Press
FALSK ALARM: Catelynn Lowell venter ikke barn nummer to med forloveden Tyler Baltierra. Foto: All Over Press Vis mer

- En stor løgn at jeg er gravid

«Teen Mom»-kjendisen slår tilbake mot oppslagene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Catelynn Lowell (20) ble kjent gjennom MTV-seriene «16 and pregnant» og «Teen Mom» som fulgte den unge jenta gjennom graviditeten og til hun fikk datteren Carly med forloveden Tyler Baltierra (20). De valgte senere å adoptere bort barnet.

I forrige uke meldte bladet In Touch at realitystjernen er gravid igjen, noe Catelynn nå benekter.

- Jeg måtte ringe Carlys adoptivforeldre fordi de blir urolige når de ser slike ting. Så jeg forklarte at de ikke skulle bekymre seg fordi det er en løgn, sier Lowell til Us Weekly ifølge radaronline.


Catelynn tror kildene prøvde å tjene penger på å fabrikkere historien.

- Jeg tror ærlig talt noen ville tjene penger og fant på en stor løgn.

Kilden som «avslørte» gravditeten Jamie Pyrzewski kalte seg en barndomsvenn av Lowell og hevdet Catelynn hadde ringt henne og fortalt om barnet og at hun denne gangen ville beholde det. Men «Teen Mom»-stjernen vet ikke hvem vedkommende er.

- Jeg har aldri hørt det navnet før i hele mitt liv! Det er sikkert noen som har gitt magasinet et falskt navn, men det er ganske dumt å finne opp ting som ikke er sant.


Lowell sier til ukebladet at hun ikke er klar til å oppdra barn. 15. juli gifter hun seg med Tyler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tenåringsstjerne ba om å bli fengslet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer