- En stor del av mitt opphav er et sort hull

Lena Kristin Ellingsen mistet faren som treåring.

SORT HULL: Lena Kristin Ellingsen omtaler store deler av sitt opphav som et sort hull, siden hun mistet faren sin som treåring. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SORT HULL: Lena Kristin Ellingsen omtaler store deler av sitt opphav som et sort hull, siden hun mistet faren sin som treåring. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har skjedd flere store begivenheter for skuespillerparet Lena Kristin Ellingsen (33) og Trond Fausa Aurvåg (41) den siste tiden.

GIFT: I august giftet Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen seg.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
GIFT: I august giftet Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen seg. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

I august giftet paret seg i Oslo. Et drøyt år tidligere fikk stjerneparet sønnen Ole Ivan (1).

I et intervju med VG forteller Ellingsen at hun i større grad forstår hva livet handler om etter at hun ble mamma.

- For meg i hvert fall. Jeg tror sikkert at jeg kunne hatt et godt liv uten barn, men ved selv å få barn skjønner jeg både meg selv mye bedre og foreldrene mine bedre. Og forholdet mitt til dem. Jeg har alltid vært familiekjær, men jeg opplever at jeg blir mye mer emosjonell enn jeg har vært tidligere når det kommer til familierelasjoner. Det betyr enda mer, sier hun til avisen.

Ellingsen fikk ikke så lang tid sammen med faren sin. Han døde da den nåværende skuespilleren bare var tre år gammel.

- Nå skjønner jeg at den kontakten jeg har med Ivan, den hadde jeg også med ham. Jeg forstår mer av hvem han var i forhold til meg. Det er noe jeg alltid leter etter. En veldig stor del av mitt opphav er bare et sort hull. Det gjør at man føler at man ikke helt faller på plass.

Skuespilleren vant i 2009 prisen for beste kvinnelige skuespiller under Gullruten-utdelingen, for sin rolle i TV-serien «Himmelblå».

Ektemannen Fausa Aurvåg er for tiden aktuell «Lilyhammer» Han snakket denne uken om livet som gift.

- Tiden som nygift vært veldig fin den altså. Veldig fint å være gift. Det er jo helt vanlig også, jeg glemmer jo noen ganger at jeg faktisk har den ringen på fingeren, sa han til Seoghør.no

LES OGSÅ: - Glemmer at jeg har ringen på fingeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer