- En slik krise setter ting i perspektiv

Skuespiller Marian Saastad Ottesen om sønnens dramatiske fødsel.

TUNG TID: - En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, sier Marian til Dagbladet om krisen etter ut hun fødte sønnen.
TUNG TID: - En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, sier Marian til Dagbladet om krisen etter ut hun fødte sønnen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «Lilyhammer»-stjernen Marian Saastad Ottesen nyter for tiden stor suksess som skuespiller. Både her hjemme i Norge, men også i utlandet. 

TV-serien «Lilyhammer», som er solgt til mer enn 130 land, har gitt Saastad Ottesen mer oppmerksomhet. Marian har blant annet kapret en rolle i BBC-serien «Moving on».

Marian var gravid med sønnen samtidid som Sigrid i «Lilyhammer» ventet tvillinger. Desverre gikk ikke fødselen til Marian like problemfritt som på TV-skjermen.

Svangerskapet gikk fint, men fødselen ble dramatisk. Den nyfødte babyen lå en uke på intensiven før noen kunne spå hvordan det hele skulle ende.

- En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, sier Marian til Dagbladet.

Skuespilleren forteller at det å få barn har gjort at hun er mindre redd.

- Jeg har vært redd for alt mulig hele tiden, redd for mørket, redd for sykdom, jeg sov lenge med en kniv under senga. og jeg har vært redd for ikke å få til ting. Jeg gikk på en smell på Teaterhøgskolen, og måtte få hjelp til å rydde opp i det. Nå føler jeg meg ikke så veldig redd lenger, sier Marian til avisen.

- Jeg er veldig, veldig glad i familien min.


LES OGSÅ:     Spiller mot «Downton Abbey»-kjekkasVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer