Kristin Gjelsvik:

- En slags misunnelse og bitterhet

Ut mot «mammapolitiet».

FÅR KJEFT: Kristin Gjelsvik setter foten ned. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet
FÅR KJEFT: Kristin Gjelsvik setter foten ned. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er intet nytt at influenser og TV-profil Kristin Gjelsvik (36) får gjennomgå av det såkalte «mammapolitiet» på sine sosiale medier. Nå slår hun hardt ned på kritikken hun har mottatt de siste dagene.

I en video på Instagram tar hun opp at hun støtt og stadig får høre at hun er en dårlig mor og tilbringer for lite tid med sønnen Falk (3), som hun deler med ekskjæresten Dennis Poppe Thorsen (31).

- Jeg får høre at jeg er for lite med barnet mitt, at jeg bruker altfor mye tid på meg selv og har det tilsynelatende for gøy. Jeg må for guds skyld ikke prioritere egentid, fordi at det er et lite menneske som er helt avhengig av meg. Det er også veldig mange som tror at jeg ikke er sammen med barnet mitt lenger, sier Gjelsvik innledningsvis.

Tidligere i år raste debatten om influenseres barns rett til privatliv, etter at Venstre kom med et lovforslag som vil forby foreldre å publisere bilder og personopplysninger om barn for kommersielle formål.

Gjelsvik var blant flere som fikk kritikk for å eksponere barnet sitt for mye, til tross for at hun aldri har vist ansiktet hans. Det fikk henne til å reflektere over hva hun er komfortabel med, og har nå bestemt seg for å ikke lenger vise sønnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer