<strong>FÅR SKRYT:</strong> Den britiske avisen DailyMail mener det er umulig å se at skuespiller Jessica Alba har fått to barn. Også den nybakte mammaen Jessica Simpson har tidligere erklært at hun ønsker å se ut som navnesøsteren etter graviditeten. Denne uken b Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Den britiske avisen DailyMail mener det er umulig å se at skuespiller Jessica Alba har fått to barn. Også den nybakte mammaen Jessica Simpson har tidligere erklært at hun ønsker å se ut som navnesøsteren etter graviditeten. Denne uken b Foto: All Over Press Vis mer

- En skulle ikke tro hun har vært gravid

Jessica Alba viste sin misunnelsesverdige bikinikropp i Italia.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere feriebilder av flotte Jessica med familien i bildekarusellen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jessica Alba (31), kjent fra filmer som «Sin City» og «Fantastic Four», nyter late dager med familien i Italia.

Men skjønnheten ser ikke ut til å ha ligget på latsiden etter at datteren Haven (11 mnd) kom til verden. Alba, som også har datteren Honor Marie (4) med ektemannen Cash Warren (33), tok seg nemlig strålende ut i svømmebassenget med de to barna.

«Når man ser på kroppen til Jessica Alba, skulle en ikke trodd at hun hadde vært gravid to ganger» skriver DailyMail  om bildene av 31-åringen.

Ifølge den britiske avisen fremhevet Albas mønstrete trekantbikini «hennes fantastiske figur». Skuespilleren begynte å trene igjen få uker etter at Haven ble født, men Alba understreket at hun ikke overdrev treningen for å bli kvitt «babyfettet».  

Og i det italienske hotellets svømmebasseng så hun ut til å være mest opptatt av å leke med døtrene sine. Ifølge DailyMail slappet hun også av sammen med moren sin og noen venninner.

Eldstedatteren Honor var kledd i en langermet overdel som beskyttet henne mot sola, mens lille Haven duppet rundt i en badering med eget soltak. Nurket var kledd i en praktisk solhatt både mens hun var i bassenget og når mamma Jessica bar henne rundt på land.

Tobarnsmorens navnesøster Jessica Simpson (32), som ble mamma i mai, har tidligere uttalt at vakre Alba er hennes «post-baby»-kroppsforbilde. Og med disse flotte feriebildene er det neppe rart om flere blir inspirert av Jessica Alba til å komme i form?

Ifølge All Over Press befinner «Little Fockers»-skuespilleren og familien seg i Amalfi i Italia i forbindelse med Giffoni Film Festival.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er gravid igjen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer