En skikkelig dame-røver!

Johnny Depp hevder han har lagt partylivet på hylla etter at han møtte Vanessa Paradis.

FALT PLADASK: Johnny og Vanessa bor store deler av året i Frankrike. Depp sier han liker å bo unna Hollywoods stressende hverdag. Foto: All Over Press
FALT PLADASK: Johnny og Vanessa bor store deler av året i Frankrike. Depp sier han liker å bo unna Hollywoods stressende hverdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ettertraktet!

Depp (43) - som er aktuell med "Pirates of the Caribbean 2" - ble en av Hollywoods partyløver da hans første ekteskap med make-upartisten Lori Allison sprakk i 1986.

Se film- og premiere-bilder her!


Se mer  om filmen her !

Hans mest kjente erobring var Winona Ryder (34), som han møtte under innspillingen av filmen "Edward saksehånd". Sammen ble de det hotteste paret i Hollywood.

Paret forlovet seg, men etter fire år dro kjærlighetspiraten Johnny på nye tokt igjen. Han forandret samtidig  tattoveringen "Winona forever" til "Wino forever" (fyllik for alltid)!

Siden har Depps karriere gått til himmels, men Ryder er mest kjent for å ha blitt tatt for butikktyveri i Beverly Hills ...

Badet i champagne

Før Winona var Depp  forlovet med "Twin Peaks"-baben Sherilyn Fenn (41), og danset samba på sin egen nattklubb med "Dirty Dancing"-kjæresten Jennifer Grey (46).

Etter at det ble slutt med Ryder, havnet Johnny i et hett forhold til den britiske modellen Kate Moss (32). Ifølge ryktene skal de en gang ha fylt et badekar med champagne!

 Da Depp slo opp, tok Moss det så hardt at hun måtte behandles for depresjoner..

Franske følelser

Men i 1998 fikk pikenes Johnny franske følelser for sangfuglen Vanessa Paradis (33) - som er kjent for hiten "Joe Le Taxi".

De to har barna Lily Rose (7) og Christopher (4) sammen, men Johnny depper ikke over familielivet.

- Jeg så henne tvers over et stort rom, og tenkte herregud hva skjer? Hun er en fantastisk person, sier han til britiske Guardian.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer