- En rykteflom er i vente

Kutcher og More, som mandag feiret sitt fireårs-jubileum, nekter å kommentere brudd-ryktene.

SEHER.NO: Etter flere uker med rykter om at ekteskapet mellom Ashton Kutcher (32) og Demi Moore (47) skranter, gjorde de et forsøk på å tilbakevise ryktene da de talte sammen under «Clinton Global Initiative».

Men ifølge det amerikanske nettstedet Popeater, er det verste enda i vente.

- Det er mye informasjon som bare venter på å komme ut. Hvis de tror at alt kommer til å forsvinne nå som alle har sett dem sammen, så tar de feil. En rykteflom er i vente, sier en kilde nær paret til avisen.

Kutcher og More, som i dag feirer sitt fireårs-jubileum, nekter å kommentere brudd-ryktene. Også da de talte sammen på Clinton, passet de på å holde reporterne lang unna.

- Det var en perfekt fotograferingsmulighet for Demi og Ashton. De så flott ut der de stod ved siden av hverandre. Et bilde er mer verdt enn tusen ord. Det faktum at de støtter dem samme saken hjelper også. De var ikke på et sted der det passet seg for noen å spørre om deres personlige problemer, sier en mediakonsulent til Popeater.

Det var Star Magazine som først brøt nyhetene rundt parets påståtte ekteskapsproblemer. Det ble også hevdet at Kutcher hadde en affære med en annen kvinne. Og magasinet kommer ikke til å la saken ligge.

- Saken blir bare større og større, og får mer og mer oppmerksomhet. Demi er på forsiden av People på grunn av skandalen. Hvis salgstallene blir gode, så lover jeg deg at Star kommer til å grave opp mer dritt, sier en grafisk designer i Star, ifølge Popeater.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Han var utro mot kona