En rev med damer!

At mr. Foxx kan dette med å få damer til å slappe av, er det ingen tvil om.

OSCAR-VINNER: Jamie Foxx fikk en Oscar for innsatsen som Ray Charles i "Ray". Nå blir han lovpriset på andre måter ... Foto: AP/Scanpix
OSCAR-VINNER: Jamie Foxx fikk en Oscar for innsatsen som Ray Charles i "Ray". Nå blir han lovpriset på andre måter ... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Jeg var bekymret for at det skulle bli vrient, men det endte opp med at det ble en av de morsomste scenene jeg har vært med i, ler den 29 år gamle skuespillerinnen Naomie Harris.

Naomie prater om sexscenene hun og Oscar-vinneren Jamie Foxx (39) hadde i filmen ”Miami Vice”. - Han fikk meg til å føle meg så avslappet! Han var veeeldig søt, smiler hun lurt.

- Heldigvis er Jamie veldig profesjonell, så kysset ble fort gjennomført, fortalte popstjernen og skuespillerinnen Beyoncé Knowles (24) om hvordan det var å kysse på film for første gang. De to spiller sammen i den kommende filmen "Dreamgirls".

Det er nok mang en mann som har vært misunnelig på Foxx etter at han fikk kysse Knowles.


Selv er Jamie som lykkeligst når han får ha sex; - Alle burde ha sex hver dag! Det er slik jeg holder meg i form. Jeg må ha minst 30 minutter, helst mer, hvis ikke blir jeg en slappfisk, forteller han.

"Miami Vice" har premiere 11. august.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer