SE, SÅ LIKE: Selv den flintskallede Todd Renfrew kan ikke benekte sin likhet med den ondskapsfulle milliardæren Mr. Burns fra tegneserien The Simpsons. For ordens skyld: Mr. Burns er til venstre.
SE, SÅ LIKE: Selv den flintskallede Todd Renfrew kan ikke benekte sin likhet med den ondskapsfulle milliardæren Mr. Burns fra tegneserien The Simpsons. For ordens skyld: Mr. Burns er til venstre.Vis mer

En real Simpsons-kopi

14 byer kjemper om å bli USA minst populære.

SEHER.NO: "Springfield" er kanskje fremstilt som USAs verste by. Men likevel kjemper 14 byer med navnet Springfield om å bli det offisielle hjemmet for "The Simpsons".

En folkejury skal nå kåre "vinneren", som får æren av å være vertskap for verdenspremieren for den etterlengtede Simpsons-filmen.

Torsdag går fristen ut for byene som vil sende inn sitt bidrag, og 10. juli faller dommen.

I tetskiftet ligger nå Springfield i Illionois, som ikke bare har en skole som er nesten identisk med den Bart og Lisa går på, de har også et kraftverk med en sjef som er klin lik Mr. Burns.


Selv den flintskallede Todd Renfrew kan ikke benekte sin likhet med den ondskapsfulle milliardæren fra tegneserien.

Eneste minus for Springfield i Illionois er mangelen av et realt atomkraftverk, som den tegnede byen har.


Til tross for Illionois likhet, er de fortsatt seierssikre i Springfield i Oregon. Simpsons-skaper Matt Groening er nemlig fra staten.


I Springfield i Vermont og i Massachussets, skal folk til og med ha begynt å farge håret blått for å vinne kåringen.


VIDEO: Se traileren for "The Simpsons Movie"


LES OGSÅ: Shrek og gru så like.