Hugh Grant :

- En poncho av svette

Hollywood-stjernen er brutalt ærlig om sin opplevelse med å være smittet av corona.

VAR SMITTET: Hollywood-paret Hugh Grant og Anna Elisabet Eberstein ble smittet av corona i februar. Nå forteller førstnevnte om hvordan han opplevde det. Foto: Blitz Pictures/ REX/ NTB
VAR SMITTET: Hollywood-paret Hugh Grant og Anna Elisabet Eberstein ble smittet av corona i februar. Nå forteller førstnevnte om hvordan han opplevde det. Foto: Blitz Pictures/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Hugh Grant (60) og den svenske kona Anna Elisabet Eberstein opplevde i februar, som flere andre stjerner og mennesker verden over, å bli smittet av corona.

Det er imidlertid først nå, åtte måneder senere, «Love Actually»-stjernen letter på sløret om hvordan han opplevde å være smittet.

Det gjør han under en videosamtale med Stephen Colbert (56) på «The Late Show with Stephen Colbert», ifølge E! Online.

Var pinlig

Der forklarer Grant at det var i februar han først opplevde symptomer på coronaviruset i form av at han begynte å svette i ekstreme mengder.

- Det var som en poncho av svette, litt pinlig, egentlig. Øyeeplene mine føltes omtrent tre ganger så store, og jeg kjente en følelse av at en enorm mann satt på brystet mitt, Harvey Weinstein eller noen andre, uttaler han.

SVETTE-PONCO: Hollywood-stjernen svettet som en gris som følge av coronasmitte. Foto: Joel C. Ryan / Invision / AP / NTB
SVETTE-PONCO: Hollywood-stjernen svettet som en gris som følge av coronasmitte. Foto: Joel C. Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer

Da han en dag spaserte nedover gaten, mistet han helt plutselig også luktesansen sin. Og det var da stjernen innrømmer at han fikk panikk.

- Da hadde folk akkurat begynt å snakke om dette som et symptom. Og jeg begynte å lukte på blomster, men luktet ingenting. Du blir mer og mer desperat. Jeg begynte å lukte på søppelkasser. Du vil nesten lukte i fremmedes armhuler bare fordi du ikke kan lukte noe.

DANSER JULA INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Fant frem konas parfyme

Han kom seg til slutt hjem etter de iherdige forsøkene på å kunne få luktesansen tilbake. Vel hjemme kom han imidlertid på en annen mulighet.

- Til slutt gikk jeg hjem og sprayet min kones Chanel nr. 5 (parfyme, journ.anm.) direkte i ansiktet mitt. Men jeg luktet ingenting, jeg ble bare blind, legger han til.

GODT GIFT: Hugh Grant og hans svenske kone Anna Elisabet Eberstein giftet seg i 2018 og har siden den gang holdt sammen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB
GODT GIFT: Hugh Grant og hans svenske kone Anna Elisabet Eberstein giftet seg i 2018 og har siden den gang holdt sammen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Vis mer

Intervjuet med Colbert kommer bare kort tid etter at Hugh Grant fylte 60 år. Det er ingen tvil om at den britiske skuespilleren med årene har klart å bli en av verdens mest populære stjerner, og har med roller i filmer som «Notting Hill» og «Love Actually» nærmest blitt symbolet på en britisk gentleman.

Et 60 år langt liv har imidlertid bydd på mye rart, og han er ikke helt foruten sine skandaler. Tidligere i år uttalte stjernen til Dagbladet at han «drikker for mye», og at han egentlig er for gammel til å føre den livsstilen han gjør.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Holdt på å bli en evig ungkar

Skuespilleren, som tidligere nevnt er gift med svenske Eberstein, har fem barn, men har altså hatt en tendens til å leve som ham gjorde i 20-årene.

Det å bli far reddet ham imidlertid fra å bli «en skremmende og gammel golf-avhengig ungkar». Det fortalte han i et intervju med Daily Mail.

- Jeg holdt på å bli den ungkaren, og for å være helt ærlig så er jeg glad for at jeg ikke ble det, sa han i intervjuet.

Hugh Grant har tre barn med sin nåværende kone, og to med sin tidligere partner Tinglan Hong. Han har levd et liv der festing og jobb har stått i fokus, men dette endret seg da barna kom til verden.

DEN GANG DA: Her er Hugh Grant avbildet i filmen «Sense and Sensibility» fra 1995. I filmen spilte han rollen som Edward Ferrars. Foto: Moviestore / Rex / NTB
DEN GANG DA: Her er Hugh Grant avbildet i filmen «Sense and Sensibility» fra 1995. I filmen spilte han rollen som Edward Ferrars. Foto: Moviestore / Rex / NTB Vis mer

- Det er jo helt merkelig å forsøke å være en ung far i en gammel manns kropp. Jeg har funnet ut av at man som 60-åring med fem små barn i hus ikke kan være fyllesyk, lo han i intervjuet, og fortsatte:

- Men det er absolutt verdt det. Folk sier til meg at jeg har blitt en bedre skuespiller de siste ti årene, og de lurer på hvorfor. Noen ganger tenker jeg at det er på grunn av barna mine.

LES OGSÅ: - Jeg husker ikke mesteparten av 30-årene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer