Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- En person jeg elsket veldig høyt

Popstjernen med rørende hyllest.

EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB

EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august for to år siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (28) og Liam Hemsworth (31) skulle skilles. Overraskelsen var spesielt stor ettersom det bare var åtte måneder siden de to hadde giftet seg.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa en av Mileys representanter til People den gang, og la til at de begge ville satse på «seg selv og karrierene» fremover.

Det havarerte ekteskapet fikk mye presseomtale, både fordi Miley omtrent samtidig lot seg avbilde i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (32) på ferie i Italia, men også fordi flere hevdet at Hemsworth selv fikk vite om bruddet gjennom mediene.

«Fireårs-jubileum»

I 2017, tre år før Cyrus og Hemsworth gikk hver til sitt, slapp popstjernen sangen «Malibu». Låta var en kjærlighetserklæring til «Hunger Games»-stjernen og livet de levde sammen i nettopp Malibu, skriver E! News.

Tirsdag tok Miley til Instagram for å poste en hyllest til hiten som ble sluppet den 11. mai 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer