Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- En person jeg elsket veldig høyt

Popstjernen med rørende hyllest.

EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB

EKSPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods heteste par. Her avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar party våren 2018. Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august for to år siden kom sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (28) og Liam Hemsworth (31) skulle skilles. Overraskelsen var spesielt stor ettersom det bare var åtte måneder siden de to hadde giftet seg.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa en av Mileys representanter til People den gang, og la til at de begge ville satse på «seg selv og karrierene» fremover.

Det havarerte ekteskapet fikk mye presseomtale, både fordi Miley omtrent samtidig lot seg avbilde i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (32) på ferie i Italia, men også fordi flere hevdet at Hemsworth selv fikk vite om bruddet gjennom mediene.

«Fireårs-jubileum»

I 2017, tre år før Cyrus og Hemsworth gikk hver til sitt, slapp popstjernen sangen «Malibu». Låta var en kjærlighetserklæring til «Hunger Games»-stjernen og livet de levde sammen i nettopp Malibu, skriver E! News.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

Tirsdag tok Miley til Instagram for å poste en hyllest til hiten som ble sluppet den 11. mai 2017.

«I dag har Malibu fireårs-jubileum. En sang om et sted og en person som jeg den gang elsket veldig høyt. Kjærligheten ble gjengjeldt langt utover hva jeg kunne beskrive med frihet og rømning», har hun skrevet i teksten.

Videre mimret hun om strandboligen som hun og eksmannen bodde i. Huset deres brant ned under de grusomme skogbrannene i California høsten for tre år siden.

«Jeg mistet hjemmet mitt, sammen med mange andre i 2018. Her er en video av meg som skriver låta hjemme i studioet mitt», står det videre i innlegget.

Vanskelig av-og-på forhold

Miley Cyrus og Liam Hemsworth falt for hverandre da de spilte kjærester i den romantiske filmen «The Last Song» i 2009, og forholdet deres har vært alt annet enn lett å holde styr på siden da.

De forlovet seg for første gang i 2012, før de året etter gikk hver til sitt. Etter bruddet innledet duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Så rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og i mai året etter innrømmet Hemsworth at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

Det ble ny forlovelse høsten 2016, bryllupet stod i desember 2018, men kun åtte måneder senere ble det altså slutt nok en gang. I januar i fjor ble også skilsmissepapirene signert.

I desember lettet sangfuglen for første gang på sløret om bruddet.

Det var da Cyrus gjestet The Howard Stern Show at hun åpnet seg om den vanskelige kjærligheten.

Det hele skal ha startet da huset brant ned i de nevnte skogbrannene i California i 2018.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

- Vi mistet alt. Jeg er en intens person og jeg ønsket ikke å sitte i det, men heller ikke flytte. Jeg tenkte «hva er meningen med dette?» Så jeg klamret meg bare fast til det jeg hadde igjen av huset, og det var meg og ham. Jeg elsket ham virkelig veldig, veldig, veldig høyt. Jeg gjør det fremdeles og kommer alltid til å gjøre det, fortalte hun, ifølge E! News.

Videre skal 28-åringen ha innrømmet at det var «alt for mye konflikter» mellom dem.

- Når jeg kommer hjem, så vil jeg føle at jeg kommer til noen som forstår og støtter meg. Jeg tennes ikke av drama eller krangling, forklarte hun.

LES OGSÅ: - Jeg håper det er sant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer