Adrian Sellevoll:

- En påkjenning

Natt til lørdag ble Adrian Sellevoll hacket på Snapchat.

HACKET: Adrian Sellevoll ble hacket natt til lørdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør
HACKET: Adrian Sellevoll ble hacket natt til lørdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist og TV-profil Adrian Sellevoll (23), kjent fra blant annet «Farmen kjendis», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Ex on the Beach», opplevde natt til lørdag noe flere kjente profiler har opplevd før han.

De fleste av oss husker da en tydelig opprørt Nora Mørk fortalte til TV 2 i 2017 at hun hadde blitt hacket, og at en rekke private bilder av henne var på avveie.

Nå har det samme skjedd med Sellevoll.

HAR/HAR IKKE: Hvilke verdensstjerner har Adrian Sellevoll festa med, hvordan gikk det da han løy til pressen og hva synes han om den populære plattformen «Onlyfans»? Det får vi svar på i spalten «Har/Har ikke» med realityprofilen. Video: Rød Løper Vis mer

Lekket video

- Jeg ble hacket på Snapchat, og jeg aner ikke hvordan. Ingen av hackerne har tatt kontakt med meg, forteller han til Se og Hør.

Videre forteller han at han har skiftet passord overalt og slettet innholdet som kom på avveie. Det dreier seg om det han beskriver som en «intim video».

- Det skjedde i 03-04-tiden i natt. Videoen ble sett over ti tusen ganger på noen minutter, og flere tusen har tatt skjermbilde, fortviler Sellevoll.

- Det har vært en litt tung tid i det siste, så dette ble liksom en ekstra påkjenning. Det er ganske krevende.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

- Straffbart

23-åringen har etter hendelsen tatt kontakt med advokat Christian Flemmen Johansen.

- I forlengelse av hackingen har han kontaktet meg for bistand og jeg følger opp saken, forteller Johansen til Se og Hør, og legger til:

- Det omhandler privat videomateriale som er på avveie, og vi ønsker å gjøre det klart og tydelig at det er erstatningsbetingende, og straffbart å disponere over private materiale som tilhører andre uten tillatelse.

Sellevoll sier at han er svært glad for at Johansen bidrar.

- Jeg setter stor pris på at han tar tak i det og bistår meg, avslutter han.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Krever millionbeløp etter hacking-skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer