RØK UT: Denne uken var det Ragnhild Gulbrandsen som røk ut av Mesternes mester.  Foto: Roy Darvik/Rubicon
RØK UT: Denne uken var det Ragnhild Gulbrandsen som røk ut av Mesternes mester. Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

- En opplevelse å leve lenge på

Ragnhild Gulbrandsen storkoste seg under oppholdet i «Mesternes mester».

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det den tidligere fotballspilleren Ragnhild Gulbrandsen (38) som måtte pakke sakene og ta farvel med resten av deltagerne i «Mesternes mester».

I år er det de ti kjente idrettsfolkene Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd som kjemper mot hverandre i håp om å stå igjen som vinner til slutt.

Den tøffe trønderen forteller at det var en fantastisk opplevelse å få være med i konkurransen.

- Jeg storkoste meg, og synes oppholdet har vært en lek fra A til Å. Det har virkelig vært moro å være med, sier hun til Seoghør.no

Saken fortsetter under bildet.

HARDE KONKURRANSER: I første episode måtte deltakerne konkurrere i den tøffe konkurransen "Jerngrep".  Foto: Roy Darvik/Rubicon
HARDE KONKURRANSER: I første episode måtte deltakerne konkurrere i den tøffe konkurransen "Jerngrep". Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

Gulbrandsen fikk god kontakt med resten av gjengen, og legger ikke skjul på at hun synes det er kjedelig å måtte reise hjem tilbake til Norge.

- Det var min tur til å reise, og selv om det alltid er kjipt å måtte pakke bagen, har jeg hatt en opplevelse jeg kommer til å leve lenge på, forteller fotballstjernen til Seoghør.no

Glemte deltagelsen

Da Seoghør.no møtte de ti deltagerne tidligere i vinter, innrømmet deltager Jan Åge Fjørtoft (49), som røk ut av konkurransen i forrige uke, at han nesten hadde glemt at han i det hele tatt hadde takket ja til å delta i konkurransen. 

- Det var en fantastisk opplevelse. Vi var tre uker i en boble. Jeg hadde egentlig ingen forventninger om å dra dit, det var liksom noe jeg takket ja til for lenge siden. Når det nærmet seg dagen så tenkte jeg: Åja, på onsdag så skal vi til Monaco! Det hadde jeg nesten glemt.

Han angret imidlertid ikke på at han valgte å reise til Monaco for å delta i «Mesternes mester». 

- Når vi kom dit var det helt fantastisk. På rekordtid så ble vi veldig tillitsfulle hele gjengen, og det er du helt avhengig av når du lever så tett oppå hverandre. Det var utrolig mye humor, sa han til Seoghør.no. 

Se intervju med flere av deltagerne her:

LES OGSÅ: - Virkelig en opplevelse for livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer