Drew Barrymore ble svartelistet:

- En ødelagt vare

Hollywood-stjernens rus- og alkoholmisbruk i tenårene førte til at hun ble svartelistet i Hollywood. Dette merker hun den dag i dag.

TUNG TID: Hollywood-stjernen Drew Barrymore har ved flere anledninger vært åpen om sine rus og alkoholproblemer i tenårene. Nå letter hun på sløret om hvordan det også har påvirket karrieren hennes. Her med «Charlie's Angels: Full Throttle»-kollega Cameron Diaz (t.h.) i 2003. Foto: Richard Young/ REX/ NTB
TUNG TID: Hollywood-stjernen Drew Barrymore har ved flere anledninger vært åpen om sine rus og alkoholproblemer i tenårene. Nå letter hun på sløret om hvordan det også har påvirket karrieren hennes. Her med «Charlie's Angels: Full Throttle»-kollega Cameron Diaz (t.h.) i 2003. Foto: Richard Young/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Drew Barrymore (45) fikk sitt gjennombrudd som fireåring i 80-tallsfilmen «E.T». I etterkant har hun gjort stor suksess med filmer som «Charlie's Angels», «50 First Dates» og «He's just not that into you».

Å bli berømt som seksåring har imidlertid hatt sin pris, noe Barrymore har vært åpen om ved flere anledninger.

45-åringen har blant annet fortalt at hun begynte å drikke alkohol allerede som niåring, røykte marihuana som 11-åring og tok kokain som 12-åring. I en alder av 14 år måtte hun på avrusning som følge av det utagerende livet.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

- Svartelistet som 12-åring

Avhengigheten til alkohol og rus førte til at flere Hollywood-produsenter avviste og svartelistet henne.

Det hevder skuespilleren i et nylig intervju med The Sun.

– De avviste meg som at jeg var en ødelagt vare, og dessverre forsto jeg dem godt, innrømmer hun overfor den britiske tabloidavisen.

Videre forklarer Barrymore at hun den dag i dag opplever at folk unngår henne på bakgrunn av sin utagerende barndom.

Hollywood-stjernen, som for tiden er aktuell med sitt eget talkshow med navn «The Drew Barrymore Show», frykter nå at dette kan gå utover takshowet, da noen kanskje ikke ønsker å være gjest.

DRØMMEJOBB: Norske Rikke Gajda har muligens en jobb mange misunner henne for. Hun er nemlig en favoritt blant kjendiser når det kommer til hår. Video: Rød Løper. Vis mer

– Jeg er beæret over alle som vil komme på showet mitt. Jeg er ikke en arrogant person. Jeg har vært i denne bransjen hele livet, men jeg er like spent på å være rundt profilerte folk som alle andre ville vært, fortsetter hun.

Videre påpeker Barrymore at hun vet hvordan det er å tape og måtte jobbe for det hun ønsker å oppnå. Hun legger samtidig til at hun ikke tror at hun har mye å skjule på dette tidspunktet i livet sitt.

FØLER SEG HELDIG: Drew Barrymore er klar på at det å bli svartelistet som 12-åring har gjort at hun setter mer pris på jobbene hun får. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
FØLER SEG HELDIG: Drew Barrymore er klar på at det å bli svartelistet som 12-åring har gjort at hun setter mer pris på jobbene hun får. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer

– Jeg vet ikke hvordan jeg havnet her, men jeg vil aldri miste synet på hvor heldig jeg er. Å bli svartelistet som 12-åring gjør at jeg setter pris på hver eneste jobb jeg har, sier 45-åringen.

Til tross for sitt utagerende liv skulle ting imidlertid rose seg for Barrymore, som i dag er tobarnsmor til døtrene Olive (7) og Frankie (6), som hun har sammen med eksmannen Will Kopelman (42).

SKILT: Will Kopelman og Drew Barrymore gikk hver til sitt i 2016. Her er de to avbildet i 2011: Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX/NTB
SKILT: Will Kopelman og Drew Barrymore gikk hver til sitt i 2016. Her er de to avbildet i 2011: Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX/NTB Vis mer

Vil være åpen med barna

Barrymore har flere ganger uttalt at mammarollen har endret henne, og i 2015 fortalte hun til InStyle at hun ønsker å være åpen om fortiden sin overfor barna sine.

– Jeg vil fortelle barna om fortiden min. Jeg kommer ikke til å late som om jeg alltid har vært uskyldig, sa hun den gang.

Til tross for sin trøblete oppvekst innrømmet stjernen at hun ikke ville forandret på noe av det.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det, forklarte hun.

Det var for øvrig i april 2016 at nyheten om at Kopelman og Barrymore skulle gå hver til sitt nådde offentligheten.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 18 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

– Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør at vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte skuespilleren til People den gang.

Kort tid etter forklarte hun at hun skammet seg over at ekteskapet med Kopelman ikke fungerte. Dette var nemlig filmstjernens tredje skilsmisse.

– Det er skamfullt og hardt å gå gjennom, til og med privat, sa hun til Chelsea Handler på hennes talkshow «Chelsea», ifølge People.

LES OGSÅ: - Tror forlovelsesringen er et PR-stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer