Drew Barrymore ble svartelistet:

- En ødelagt vare

Hollywood-stjernens rus- og alkoholmisbruk i tenårene førte til at hun ble svartelistet i Hollywood. Dette merker hun den dag i dag.

TUNG TID: Hollywood-stjernen Drew Barrymore har ved flere anledninger vært åpen om sine rus og alkoholproblemer i tenårene. Nå letter hun på sløret om hvordan det også har påvirket karrieren hennes. Her med «Charlie's Angels: Full Throttle»-kollega Cameron Diaz (t.h.) i 2003. Foto: Richard Young/ REX/ NTB
TUNG TID: Hollywood-stjernen Drew Barrymore har ved flere anledninger vært åpen om sine rus og alkoholproblemer i tenårene. Nå letter hun på sløret om hvordan det også har påvirket karrieren hennes. Her med «Charlie's Angels: Full Throttle»-kollega Cameron Diaz (t.h.) i 2003. Foto: Richard Young/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Drew Barrymore (45) fikk sitt gjennombrudd som fireåring i 80-tallsfilmen «E.T». I etterkant har hun gjort stor suksess med filmer som «Charlie's Angels», «50 First Dates» og «He's just not that into you».

Å bli berømt som seksåring har imidlertid hatt sin pris, noe Barrymore har vært åpen om ved flere anledninger.

45-åringen har blant annet fortalt at hun begynte å drikke alkohol allerede som niåring, røykte marihuana som 11-åring og tok kokain som 12-åring. I en alder av 14 år måtte hun på avrusning som følge av det utagerende livet.

- Svartelistet som 12-åring

Avhengigheten til alkohol og rus førte til at flere Hollywood-produsenter avviste og svartelistet henne.

Det hevder skuespilleren i et nylig intervju med The Sun.

– De avviste meg som at jeg var en ødelagt vare, og dessverre forsto jeg dem godt, innrømmer hun overfor den britiske tabloidavisen.

Videre forklarer Barrymore at hun den dag i dag opplever at folk unngår henne på bakgrunn av sin utagerende barndom.

Hollywood-stjernen, som for tiden er aktuell med sitt eget talkshow med navn «The Drew Barrymore Show», frykter nå at dette kan gå utover takshowet, da noen kanskje ikke ønsker å være gjest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer