En ny start for Omer

Samme dag som finalen i «Norske Talenter», slapp Omer Bhatti sin nye singel. Se videoen her!

IKKE SOM ALLE ANDRE: Omer ville ikke lage en vanlig musikkvideo til den nye singelen sin. Foto: Faksimile fra YouTube
IKKE SOM ALLE ANDRE: Omer ville ikke lage en vanlig musikkvideo til den nye singelen sin. Foto: Faksimile fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag lanserte den norske artisten Omer Bhatti singelen «Love You In The Morning». Selv tilbragte han kvelden i TV2-studio som dommer i «Norske Talenter».

- Jeg hadde ikke lyst til å gjøre en typisk musikkvideo. Jeg er stolt over det vi har fått til, og mener dette er det beste jeg har levert så langt i min karriere. Dette er en ny start, sier Omer i en pressemelding.

På YouTube er Omers fans i full gang med å kommentere videoen hans.

- Dette er imponerende, Omer! Jeg synes du er en fantastisk entertainer! Jeg er sikker på at Michael ville vært stolt av deg, skriver en.

- Perfekt! Vi elsker deg, Omer, skriver en annen.

- Den beste videoen din, skriver en tredje.

God venn med Jackson-barna

Omer Bhatti ble raskt et hett navn i Norge på 1990-tallet da han utviklet et nært vennskap med den nå avdøde poplegenden Michael Jackson.

12 år gammel møtte han «Thriller»-sangeren på familieferie i Tunisia i 1996 og ble senere invitert til å bo sammen med Jackson på hans eiendom Neverland i California.

De to beholdt vennskapet helt til Michaels død og i dag er Omer god venn med resten av Jackson-familien.

God hjelp

Omer beskriver den splitter nye musikkvideoen som en kortfilm med cinematiske bilder. Den er regissert av Christopher Perez, og ble spilt inn i Cannes. Danseren Mona Berntsen er med i videoen, og hun har tidligere medvirket i videoer for superstjerner som Justin Timberlake, Chris Brown og Justin Bieber.

Sangen  «Love You In The Morning» er skrevet av Omer selv, sammen med David Amaro og Magnify.

Se videoen her!

 

Les også: Jeg er vokst opp med de beste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer