HELDIG: Da hun la håndballen på hylla fikk Mia Hundvin mer tid til barna sine, og trives som trebarnsmor på Bygdøy.  Foto: Se og Hør/Morten Krogh
HELDIG: Da hun la håndballen på hylla fikk Mia Hundvin mer tid til barna sine, og trives som trebarnsmor på Bygdøy. Foto: Se og Hør/Morten KroghVis mer

- En mye større forandring å få barn

Mia Hundvin trives med livet etter at hun la opp som håndballspiller.

SEOGHØR.NO: For seks år siden sluttet Mia Hudvin (35) med håndball. I dag er hun mye hjemme med samboer Terje Håkonsen og barna Kane (14), Teo (8) og Nemi (5). Hudvin trives med livet etter at hun la opp.

- Jeg følte aldri at jeg mistet livet mitt eller identiteten da jeg sluttet. Det var en mye større forandring å få barn, sier hun til Dagbladet Torsdag. 

Nye prosjekter vil hun ikke diskutere, men Hudvin forteller at innemellom kunne det vært fint med en fast jobb.  

- Jeg blir rastløs. Og av og til savner jeg en fast jobb. Det er lettere å forklare. Og følelsen av at jeg som deltidsarbeidende nærmest mister retten til å mene noe om det harde arbeidsliv, er der. «Du som har gått mye hjemme med ungene, hvordan kan du vite noe om verden der ute, jenta mi».

Hudvin bor sammen med familien på Bygdøy. Der synes hun de har det fint, men har ikke forandret sine holdninger eller politiske standpunkter da hun flyttet til vestkanten.  

- Jeg er mest i min egen lille boble. Den boblen hadde jeg vært i om jeg hadde bodd på østkanten også. Men å strebe etter å bli godtatt er slitsomt uansett postadresse.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Drømmer ikke om å gifte seg