Katarina Flatland:

- En morsom historie for barna

Utfordret ektemannen til å kysse henne for ni år siden - i dag er de gift og venter barn.

GIFT: Katarina Flatland giftet seg med sin Harald for to år siden. I dag er de lykkelig gift og venter barn, ni år etter at de møttes. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GIFT: Katarina Flatland giftet seg med sin Harald for to år siden. I dag er de lykkelig gift og venter barn, ni år etter at de møttes. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

For halvannen måned tilbake, faktisk på 1. april, kunne «Idol»-programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug avsløre at de venter sitt første barn sammen. Det var selvsagt ingen spøk fra parets side, som til høsten blir foreldre for første gang.

Babynyheten kom et og et halvt år etter at paret giftet seg i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark, syv år etter at de ble kjærester.

Paret er kjent for sitt solide forhold, og fra utsiden vil nok flere se på dem som det perfekte paret. Det var likevel ikke spikret at det skulle bli de to da de først møttes. Historien bak deres første møte er nemlig noe helt for seg selv.

- Cheesy og «kæksete»

Den siste tiden har Katarina vært opptatt med siste innspurt i årets sesong av «Idol», og i kveld er det duket for finale i den populære sangkonkurransen.

Det har imidlertid ikke stoppet 30-åringen fra å også bruke litt tid på å snakke om ekteskapet sitt.

Denne uken gjestet hun nemlig Ida Fladens (34) podkast «Ida med hjertet i hånden», hvor hun snakker om alt fra hvordan det går i ekteskapet til da familien trodde hennes far, Hallvard Flatland (63), skulle gå bort for noen år tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer