Katarina Flatland:

- En morsom historie for barna

Utfordret ektemannen til å kysse henne for ni år siden - i dag er de gift og venter barn.

GIFT: Katarina Flatland giftet seg med sin Harald for to år siden. I dag er de lykkelig gift og venter barn, ni år etter at de møttes. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GIFT: Katarina Flatland giftet seg med sin Harald for to år siden. I dag er de lykkelig gift og venter barn, ni år etter at de møttes. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

For halvannen måned tilbake, faktisk på 1. april, kunne «Idol»-programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug avsløre at de venter sitt første barn sammen. Det var selvsagt ingen spøk fra parets side, som til høsten blir foreldre for første gang.

Babynyheten kom et og et halvt år etter at paret giftet seg i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark, syv år etter at de ble kjærester.

Paret er kjent for sitt solide forhold, og fra utsiden vil nok flere se på dem som det perfekte paret. Det var likevel ikke spikret at det skulle bli de to da de først møttes. Historien bak deres første møte er nemlig noe helt for seg selv.

- Cheesy og «kæksete»

Den siste tiden har Katarina vært opptatt med siste innspurt i årets sesong av «Idol», og i kveld er det duket for finale i den populære sangkonkurransen.

Det har imidlertid ikke stoppet 30-åringen fra å også bruke litt tid på å snakke om ekteskapet sitt.

Denne uken gjestet hun nemlig Ida Fladens (34) podkast «Ida med hjertet i hånden», hvor hun snakker om alt fra hvordan det går i ekteskapet til da familien trodde hennes far, Hallvard Flatland (63), skulle gå bort for noen år tilbake.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

I samme episode går hun også dypere inn på hvordan hun møtte ektemannen - et møte hun sent kommer til å glemme.

- Vi møttes på en fest for medisinstudenter. Og det var utkledningsfest, og Harald var utkledd som blotter og jeg var utkledd som ei sånn der tysk budeie, forteller hun i podkasten.

Det har tidligere vært kjent at de to møttes i en dokø på festen, der de havnet i det hun til Se og Hør kan fortelle var en «humoristisk diskusjon» uten noen dårlig stemning.

I den ovennevnte podkasten kan hun fortelle at hun husker at hun syntes Harald var både «cheesy» og «kæksete», til og med litt irriterende. Hun forteller også at når hun flørter, så krangler hun litt med gutten - og dette var ikke et unntak.

Det hele endte med en indirekte utfordring, som Harald skal ha tatt på strak arm.

- Jeg tror det endte med at jeg på slutten av kvelden sa sånn: «Du hadde jo aldri turt å kysse meg, det er du jo altfor pysete til», forteller hun i Fladen-podkasten.

Da hun senere kom hjem, kunne hun fortelle foreldrene at hun hadde møtt mannen i sitt liv. En måned senere flyttet paret sammen, og resten er altså historie.

- En historie for barna

Til Se og Hør kan Katarina fortelle at det første møtet er skrevet inn i familiens historiebøker, og hun er ikke i tvil om at hendelsen skal videreformidles til barna i fremtiden.

- Det får bli en morsom historie for barna våre at det som startet med en diskusjon i en dokø på en fest, resulterte i et godt ekteskap, sier hun.

Og det er liten tvil om at ekteskapet går på skinner. I den ovennevnte podkasten uttaler hun at hun ikke klarer å sette fingeren på noe negativt ved ektemannen, selv etter ni år, og hun har også flere ganger delt romantikk og lykkerus i sine sosiale medier.

I 2016 kunne hun stolt dele et bilde på Instagram, der hun avslørte at hun hadde blitt fridd til på en romantisk tur til New York.

«Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann», skrev hun den gang.

Etter bryllupet sommeren 2018 ble det heller ikke spart på kjærlige ord, da det nygifte paret snakket med Se og Hør.

- Det føles så trygt og godt å kalle Harald for min ektefelle. Han er mannen i mitt liv, sa Katarina etter vielsen.

Også Harald hadde fine ord å si om sin nye kone.

- Å få gifte seg med Katarina er en ubeskrivelig god følelse. Hun er det mest fantastiske mennesket jeg vet om. Hun er alt i én pakke, og at hun nå er kona mi er helt fantastisk, sa han den gang.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

LES OGSÅ: Sofias søte gest til ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer