- En million overvektige

Sliter du også med de ekstra julekiloene? Da er det bra at Kari Jaquesson er ukens gjest i Seher Weekend!

SPORTY GJEST: Kari Jaquesson er denne ukens gjest i Seher Weekend. Foto: Pål Stuvland, Aller Edge
SPORTY GJEST: Kari Jaquesson er denne ukens gjest i Seher Weekend. Foto: Pål Stuvland, Aller Edge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vi nordmenn går på den sammen smellen hver eneste jul - vi legger på oss av all julematen, og når det kommer til januar vil vi bli kvitt de ekstra kiloene i rekordfart.

Men fortvil ikke, hjelpen er nær. Vi i Seher Weekend har hentet inn en meget sporty gjest til årets første program!

Gikk du glipp av forrige sesong? Du finner alle episodene til høyre på siden!

Hele Norges trimdronning Kari Jaquesson, som mandag er  tilbake med sin daglige morgentrim i "God morgen, Norge" på TV 2, er denne ukens gjest. Kari er også aktuell med ny treningstøy-kolleksjon og boken "10 minutter til fastere lår og en litt mer spretten rumpe", og i Seher Weekend deler hun noen av sine beste tips med oss.

- Det er veldig få som kan kjøre vill vest og samtidig bevare den smale linje. Derfor er det nå en million overvektige nordmenn, forteller Kari, som blant annet hjalp overvektig ungdom med endre livsstil i TVNorge-programmet "Et lettere liv".

Vi i Seher Weekend har også tatt en prat med Se og Hørs kongeekspert Kjell Arne Totland, som ser inn i den kongelige glasskulen for 2008. I tillegg tar vi en titt på kjendisenes nyttårsfeiringer og årets Frøken Norge-kandidater.

Velkommen til et nytt år med Seher Weekend - her kan du se første del av programmet (del to er lenger ned på siden):Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer