MEST MENINGSLØS: Peter Andrè og kona Jordan står høyt oppe på Daily Mails liste over de mest meningsløse kjendisene. Foto: All Over Press
MEST MENINGSLØS: Peter Andrè og kona Jordan står høyt oppe på Daily Mails liste over de mest meningsløse kjendisene. Foto: All Over PressVis mer

En meningsløs toppliste

Nå er den endelig her, kåringen over de mest meningsløse kjendisene.

SEHER.NO: Det er Daily Mail som har laget kåringen over det Times magazine omtaler som et av fenomenene fra året 2007, nemlig kjendisene som kun er kjent for å være kjent.


Se bilder av de mest meningsløse kjendisene lenger ned


Og hvem som topper listen over de mest meningsløse er da ingen ringere enn tidligere "one-it-wonder" og "Mysterious girl"-sanger Peter Andrè.


Og det er flere grunner til at den 34-år gamle australske eks-popstjernen, som for tiden er mest kjent for ekteskapet med den like meningsløse britiske puppemodellen Jordan, er den såkalte "vinneren".


Blant årsakene er den at han nylig relanserte den tragikomiske låta "mysterious girl", at han og kona Jordan lagde sin egen realityserie ala Britney og Kevin, og at de ble kåret til det "mest irriterende paret" i 2006.


Ikke rart han har "nådd bunnen", eller skal vi si toppen på meningsløs-listen.


Som nummer to på listen ligger engelske Lady Victoria Hervery, sositetspike og en såkalt "it-girl" i britisk presse, som kun er kjent for å ha vært diverse rike menns "armcandy".


Ellers på listen finner man da naturlig nok den hunde-elskende og oppmerksomhetsglade hotellarvingen Paris Hilton.


Paris får tyn fordi hun kun blir sett på date med rike shippingarvinger, fordi hun bruker svimlende summer penger, elsker mediene og til stadighet bærer på en ny liten veske, eller nei, hund var det.


Men Paris er ikke den eneste jenta fra "trio truseløs" som står på Dail Mails "pointless"-liste.


Også den nylig rehabiliterte- og arresterte skuespillerinnen Lindsay Lohan skårer høyt på listen.


Nå er hun riktignok, i motsetning til Paris, kjent for filmer som ikke består av pornografisk innhold, men ifølge Daily Mail er det ikke de "uebtydelige" tenåringsfilmene hun har spilt i som har gjort skandalejenta kjent.


For Lindsay blir mer omtalt for sin ville festing med venninnene Paris og Nicole Richie enn for sitt skuespillertalent. Og ifølge avisen kan jenta virkelig ikke synge, på tross av at hun snart gir ut sitt tredje album.


Selvfølgelig ligger også Peter Andrès kone Katie "Jordan" Price på listen, men mest fordi hun er gift med nettopp Peter, ikke fordi hun til stadighet kler seg i klær som Baron von Bulldog mest sannsynlig ville brukt  "h-ordet" om.


Men det er ikke bare blonde filmstjerner, hotellarvinger, it-girls, puppemodeller og one-hit-wonders som ligger på denne listen.


Også Wayne Rooneys "fotballfrue", eller burde vi heller si "fotballfrøken", Coleen McLoughlin har blitt beæret med en plass.


Den tidligere murbygger-datteren fra Liverpool er nå forlovet og bærer en ring til mange millioner kroner. I tillegg har hun lånt ut ansiktet sitt til supermarkedgiganten ASDA, samt fått laget mange nye produkter i eget navn.


Litt pr-kåt kanskje?


Hele listen ser du her:


1.  Peter Andrè - "one-hit-wonder" gift med Jordan.

2. Victoria Hervey - britisk "it-girl".

3. Jasmine Lennard - kjent fra den britiske utgaven av  "Top Model".

4. Paul Danan - kjent fra det britiske realityprogrammet "Celebrity Love Island".

5. Sophie Anderton - britisk modell som har vært med i flere realityprogram

6. Coleen McLoughlin og Abi Titmuss - en er "fotballfrue" og den andre er kjent fra det britiske frokostshowet "Richard and Judy".

7. Calum Best - sønn av fotballlegende George Best, kjent som tidligere modell som også har en forkjærlighet for glamourmodeller.

8. Chantelle - britisk Big Brother-vinner

9. Kerry Katona -eksen til tidligere Westlife-medlem Bryan McFadden, som nå er gift med en taxisjåfør.

10. Jade Goody- Big Brother deltager mest kjent for å ha hetset sin Big Brother-kollega Shilpa Shetty.

11. Lindsay Lohan - nylig arrestert skuespillerinne.

12. Jordan - Nærmest legendarisk britisk puppemodell

13. Paris Hilton - hundeelskende hotellarving


Se bildene av de mest meningsløse kjendisene nedenfor:


 

LES OGSÅ: - Kjendisenes norske aner