EN MED OG EN UTEN: Britney Spears hadde for en gangs skyld tatt på seg en BH da hun ble fotografert i LA igår. Lindsay Lohan derimot, som ble fotografert på samme tid, hadde latt alt henge løst.
EN MED OG EN UTEN: Britney Spears hadde for en gangs skyld tatt på seg en BH da hun ble fotografert i LA igår. Lindsay Lohan derimot, som ble fotografert på samme tid, hadde latt alt henge løst. Vis mer

En med - og en uten

- Deler de en og samme BH?

SEHER.NO:  Britney Spears (28) ble for en gangs skyld sett med en BH, i LA i går. Stjernen brukte en BH - som må være hennes eneste, da hun dro på lunsj med venner, skriver den brtiske tabloidavisen The Sun.

Britneys far Jamie, som er utnevnt som stjernens lovlige verge, har forbudt datteren å forlate huset uten BH. Dermed forhindrer han de uflatterende bildene av Britney med brystvortene hengende ut.

Men selv BH-en har noen ganger problemer med å skjule hennes brystvorter. Likevel så hun flott og smilende ut, da hun dukket opp på «Marmelade Cafè» i en kort shorts og en rød singlett. Hun hadde til og med sminket seg.

Det er synd at Jamie ikke har kontroll over Lindsay Lohans (23) garderobe også. «Mean Girls»-stjernen ble nemlig fotografert samme dagen - uten BH.

Kanskje deler de på en og samme BH, skriver The Sun...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Hva har du i håret, Britney?