En mann - tre damer

Reality: Ungkaren

UNGKAREN: Travis Stork. Foto: tvnorge
UNGKAREN: Travis Stork. Foto: tvnorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Han begynte med 25 kvinner - nå er det tre igjen. Følelsene er intense, det oser av romantikk, men også sjalusi når Moana, Sarah og Susan kjemper om å vinne ungkaren Travis hjerte. Alle  tre har falt for den kjekke legen.


Da Travis og Moana reiser gjennom Venezia i gondol, får de noen magiske øyeblikk alene sammen. Så reiser Travis videre til Wien for å møte Sarah S. som han har blitt god venn med. Så drar han til de franske alpene sammen med Susan. De tilbringer dagen med å ta inn over seg den fantastiske utsikten, mens de fjellklatrer i Courchevel. Det blir dampende hett i jacuzzien etterpå, men Susan må overbevise Ungkaren om at hun er der av de rette grunnene.

Til slutt må Travis må ta et hjerteskjærende valg å vrake en av dem.  Han vet han kommer til å knuse nok et hjerte når han må sende en av jentene hjem.

I kveld får vi også et gjensyn med tidligere Ungkarer og ungkarskvinner, inkludert de lykkelige "Ungkars-parene" Trista og Ryan, Byron og Mary og Charlie og Sarah.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer