Sandra Lyng:

- En livslang forpliktelse

Artisten åpner seg opp om bryllupsplanene - som tidligere har blitt lagt på is.

FORLOVET: Bryllupet mellom Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud er foreløpig satt på vent. Skal vi tro Lyng selv kommer det heller ikke til å skje i nærmeste framtid. Foto: Tore Skaar
FORLOVET: Bryllupet mellom Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud er foreløpig satt på vent. Skal vi tro Lyng selv kommer det heller ikke til å skje i nærmeste framtid. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Denne høsten har artisten Sandra Lyng (33) vært å se i det populære NRK-programmet «Stjernekamp». Der kjempet hun seg videre uke etter uke, før hun til slutt sto som finalist i den store finalen. Der var det Knut Marius Djupvik (32) som stakk av med seieren, og Lyng kom dermed på andreplass.

Sandra Lyng ble nærmest stjerne over natta som 16-åring i 2004, da hun dukket opp som deltaker i «Idol»-sirkuset. Der fikk hun en fjerdeplass. 33-åringen har mer eller mindre vært i rampelyset siden den gang, og har senere også gjort seg bemerket som influenser og barnebokforfatter.

At hun nå er barnebokforfatter, er neppe tilfeldig. I 2018 kunne nemlig hun og kjæresten, Lasse Joachim Langerud, ønske deres første barn sammen velkommen. Sønnen Sander er i dag to år.

At et barn snur ting på hodet, er det ingen tvil om. Paret forlovet seg samme år som de fikk sønnen, men Lyng innrømmet i fjor sommer at de måtte legge bryllupet på is - i hvert fall frem til ting hadde roet seg.

- Ingen ny plan

Ting har imidlertid ikke roet seg helt enda for paret. Den nevnte «Stjernekamp»-deltakelsen har stjålet mye tid fra 33-åringen. At bryllupet fremdeles ikke har funnet sted, skyldes også den pågående coronapandemien, skal vi tro Lyng selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer