Sandra Lyng:

- En livslang forpliktelse

Artisten åpner seg opp om bryllupsplanene - som tidligere har blitt lagt på is.

FORLOVET: Bryllupet mellom Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud er foreløpig satt på vent. Skal vi tro Lyng selv kommer det heller ikke til å skje i nærmeste framtid. Foto: Tore Skaar
FORLOVET: Bryllupet mellom Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud er foreløpig satt på vent. Skal vi tro Lyng selv kommer det heller ikke til å skje i nærmeste framtid. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Denne høsten har artisten Sandra Lyng (33) vært å se i det populære NRK-programmet «Stjernekamp». Der kjempet hun seg videre uke etter uke, før hun til slutt sto som finalist i den store finalen. Der var det Knut Marius Djupvik (32) som stakk av med seieren, og Lyng kom dermed på andreplass.

Sandra Lyng ble nærmest stjerne over natta som 16-åring i 2004, da hun dukket opp som deltaker i «Idol»-sirkuset. Der fikk hun en fjerdeplass. 33-åringen har mer eller mindre vært i rampelyset siden den gang, og har senere også gjort seg bemerket som influenser og barnebokforfatter.

At hun nå er barnebokforfatter, er neppe tilfeldig. I 2018 kunne nemlig hun og kjæresten, Lasse Joachim Langerud, ønske deres første barn sammen velkommen. Sønnen Sander er i dag to år.

At et barn snur ting på hodet, er det ingen tvil om. Paret forlovet seg samme år som de fikk sønnen, men Lyng innrømmet i fjor sommer at de måtte legge bryllupet på is - i hvert fall frem til ting hadde roet seg.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Ingen ny plan

Ting har imidlertid ikke roet seg helt enda for paret. Den nevnte «Stjernekamp»-deltakelsen har stjålet mye tid fra 33-åringen. At bryllupet fremdeles ikke har funnet sted, skyldes også den pågående coronapandemien, skal vi tro Lyng selv.

Bryllupet skulle nemlig skje allerede neste sommer, men det ser altså ikke ut til å bli noe av.

- Nei, jeg vet ikke. Her skulle jo vi gifte oss i mai 2021, det var det som var planen. Så ja, det er lagt på is. Vi har ikke noen ny plan, vi må bare vente til det kommer en vaksine og ting har roet seg, sier hun til Se og Hør, og legger til:

- Man vil jo også kunne ha besteforeldre der uten at man tenker at de er i potensiell fare, bare for at vi skal gifte oss. Det kan vi ikke sjanse på.

VINTAGE: Sandra Lyng skal ikke kjøpe én ny julegave i år. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Holder med én

Artisten tar imidlertid ikke så tungt på det hele, og forteller videre at det spiller liten rolle om det skjer nå, eller om noen år. Paret velger nemlig å ta ting som de kommer.

- Det kommer når det kommer. Når man har bestemt seg for å gifte seg og bli foreldre sammen så er det jo allerede en forpliktelse der som er livslang. Så om det blir nå eller senere spiller ingen rolle, påpeker hun.

Se dette innlegget på Instagram

Gutten vår er 2 år i dag 🎉

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)

Siden Sander kom til verden har sangfuglen fra Mosjøen ved flere anledninger vært ærlig om at opplevelsen av å bli mor ikke ble helt som forventet.

Blant annet har hun delt flere innlegg i sosiale medier der hun innrømmer at tiden etter fødselen var tøff. Det gjør at 33-åringen foreløpig ikke planlegger noen familieforøkelse.

- Foreløpig holder det med én, det gjør det. Vi har ikke noen planer om det. Vi har det veldig bra som «de tre musketerer», pluss to hunder, avslutter hun lattermildt.

Fem år sammen

Det var i april 2018 at 33-åringen kunngjorde at hun og forloveden skulle bli foreldre for første gang.

- Jeg valgte å dele det nå fordi det er vanskelig å finne unnskyldninger for hvorfor jeg har blitt større, det vises veldig godt, og jeg har begynt å få en del rare blikk, fortalte hun til VG den gang.

Nyheten om at de vordende foreldrene har valgt å forlove seg, kom bare noen dager etterpå. Lyng røpet deretter kjønnet på babyen et par måneder senere, via sin Youtube-kanal. Det var en gutt de skulle få.

Sandra Lyngs forlovede er jurist, og de to møtte hverandre og ble kjærester i 2015. Året etter kjøpte de to leilighet sammen.

Det var på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015 at kjæresteparet viste seg sammen offentlig for første gang.

LES OGSÅ: - Jeg var slem og teit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer