- En lettelse å kaste maska

Landslagsstjernen sier at hun endelig er seg selv igjen etter ekteskapbruddet i høst.

GULLJENTER: Katrine Lunde Haraldsen og tvillingsøsteren Kristine Lunde-Borgersen (t.v) kunne i sommer feire gull i London-OL. Foto: NTB scanpix
GULLJENTER: Katrine Lunde Haraldsen og tvillingsøsteren Kristine Lunde-Borgersen (t.v) kunne i sommer feire gull i London-OL. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september kom nyheten om at håndball-proffen Katrine Lunde Haraldsen (32) og ektemannen Tom Reidar Haraldsen (32) skulle skilles.

Paret hadde vært sammen i 14 år og gift i fem før de bestemte seg for å gå ulike veier. 

– Jeg kan bekrefte bruddet, utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken, sa Tom Reidar Haraldsen til Seoghør.no den gang.

Landslagskeeperen gikk gjennom den tunge perioden midt under OL i London, og selv om de norske håndball-jentene hentet gullet hjem, avslørte spillet at noe ikke var helt som det skulle. Kort tid senere kom svaret. 

– Det var en lettelse å kaste maska jeg bar i OL. Det er ikke lett å prøve å overtale seg selv og omgivelsene om at det går bra, selv om du ikke føler det der og da. Men nå er jeg meg selv igjen, 100 prosent, sier hun til Dagbladet.

I oktober ble det kjent at 32-åringen skal ha funnet kjærligheten på nytt med den serbiske fotballspilleren Nikola Trajković (31). 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lykke for meg er å tørre å leve det livet jeg lever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer