Cathrine Montero Moen:

- En lettelse å få vite det

Avslører ADHD-diagnose.

ÅPNER OPP: Cathrine Montero Moen åpner opp om diagnosen hun nylig fikk. Til høsten venter hun og Gaute Grøtta Grav sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ÅPNER OPP: Cathrine Montero Moen åpner opp om diagnosen hun nylig fikk. Til høsten venter hun og Gaute Grøtta Grav sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at tidligere «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (42) og forloveden Cathrine Montero Moen (32) venter sitt andre barn sammen.

Gladnyheten røpet paret selv via Instagram, men så langt har de ikke uttalt seg om hvorvidt det blir en gutt eller jente.

Som mange andre kjendispar har Grøtta Grav og Montero Moen den siste tiden hatt sommerferie, og overfor Klikk.no uttaler paret at de har tilbrakt sommerdagene på Norgesferie med bobil.

- Ingen ble overrasket

Samtidig avslører Montero Moen til nettstedet at hun nylig fikk en ny diagnose.

- Jeg har nylig fått påvist at jeg har ADHD. Jeg har tenkt på det gjennom store deler av livet, og det var vel ingen, verken venner eller familie, som ble overrasket. Energinivået mitt har alltid vært høyt og konsentrasjonen flyktig. Men jeg ble mer bevisst på det siden følelseslivet til Gaute er så stabilt. Og så handlet det om at jeg som gravid ville vite hvilke gener jeg kan videreføre til barna våre, erkjenner hun.

Overfor Se og Hør utdyper Montero Moen hvorfor hun valgte å være åpen.

- Stolt

- Det er fordi det er en diagnose jeg er stolt av. Det er klart, den har gitt meg utfordringer opp gjennom, og det er en diagnose jeg har tenkt at jeg har hatt hele livet, men jeg har ikke prioritert å utrede det, sier hun og følger opp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.