Rihanna og A$AP Rocky:

- En kul unge med kule foreldre

Duoen ble nylig foreldre til en liten gutt.

TO BLE TRE: A$AP Rocky og Rihanna har blitt småbarnsforeldre. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB
TO BLE TRE: A$AP Rocky og Rihanna har blitt småbarnsforeldre. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Rihanna (34) og A$AP Rocky (33) hadde blitt foreldre for første gang.

Ifølge TMZ fikk duoen en sønn den 13. mai i Los Angeles.

Til tross for at Rihanna ikke har vært redd for å vise frem babymagen under svangerskapet, har verken hun eller kjæresten bekreftet fødselen hittil.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

«Fordomsfrie barn»

Nå åpner A$AP Rocky, hvis egentlige navn er Rakim Mayers, seg om hvordan han ser for seg farsrollen.

- Jeg vil alltid minne barna mine på at uansett hva som skjer, må de aldri gi slipp på fantasien, selv når de blir voksne. Jeg elsker faktisk å se tegnefilmer. Jeg har sett ting som «Teletubbies», «Blue's Clues», «Yo Gabba Gabba», «Peppa Pig» og «Baby Shark», forteller han i et intervju med Dazed magazine.

Videre forteller rapperen at han håper å oppdra fordomsfrie barn.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

- Ikke mennesker som diskriminerer. Og jeg prøver ikke å beskrive en helgen, men realistisk sett, ønsker jeg bare en kul unge med kule foreldre. Ting som mangfold og allsidighet er viktig. Det vil bli integrert i husholdningen vår, utdyper han.

Magasinet skriver at intervjuet med rapperen ble gjort mens Rihanna fremdeles gikk gravid.

«Mitt livs kjærlighet»

De to superstjernene hadde vært venner i en årrekke da kjærlighetsryktene mellom dem plutselig begynte å svirre i januar 2020.

I mai i fjor lettet «Wild for the Night»-rapperen for første gang på sløret om sin kjærlighet til popstjernen i et intervju med GQ.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Hun er mitt livs kjærlighet. Dama mi, proklamerte han før han delte tanker om hvordan han synes det er å være i et forhold.

- Det er mye bedre når man har funnet «the One». Hun utgjør kanskje en million av alle andre. Hun er den rette. Jeg tror at når man vet det, vet man det, skrøt 33-åringen som tidligere har innrømmet å være sexavhengig.

Ifølge en venn nær paret skal både Rihanna og A$AP Rocky ha funnet seg godt til rette med familiens nye tilskudd.

- Å være en ny forelder er selvfølgelig en tilpasning, men de klarer det fantastisk bra. Deres lille sønn er sunn og Rihanna er fullstendig oppslukt av ham. Hun elsket å gå gravid, og å møte sønnen var selvfølgelig et ekstremt spesielt øyeblikk, fortalte en kilde til People forrige uke.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», hadde premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner overrasker med sjeldent glimt av babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer