Terje Sporsem:

- En kropp som ikke er fin

De tre gjenværende «Farmen kjendis»-deltakerne gikk ned nesten 40 kilo totalt. For én av dem var det så ille at han så seg nødt til å fjerne et bilde fra Instagram.

GIKK NED 17 KILO: Terje Sporsem la ut bildet til høyre på Instagram etter å ha rast ned i vekt i løpet av «Farmen kjendis»-innspillingen. Foto: Alex Iversen / TV 2 / terjesporsem / Instagram
GIKK NED 17 KILO: Terje Sporsem la ut bildet til høyre på Instagram etter å ha rast ned i vekt i løpet av «Farmen kjendis»-innspillingen. Foto: Alex Iversen / TV 2 / terjesporsem / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det duket for semifinale og finale i vinterens «Farmen kjendis», og onsdag ble det klart at det er Sølje Bergman (45), Lasse Matberg (35) og Terje Sporsem (44) som skal gjøre opp seg imellom om å ta seg helt til topps i konkurransen.

Man ser det hvert eneste år: Nemlig at den knallharde jobbingen inne på gården, kombinert med et magert kosthold, fører til at kiloene raser av hos mange. Sporsem og Matberg mistet begge hele 17 kilo i løpet av de fem ukene de var på Lundereid gård i Kragerø.

- Dummeste jeg har sett

- Det er jo ikke bra. T-skjortene mine var ganske trange da jeg dro inn, men på slutten hang og slang de. Vi hadde ikke speil der inne, så vi la liksom ikke helt merke til det selv.

- Jeg husker at Eli Kari sa «nå er du så tynn, Terje», så vi gikk rundt og tullet med hverandre om hvor tynne vi var blitt, forteller Sporsem til Se og Hør.

44-åringen erindrer den dagen han kom tilbake til hotellet og så seg i speilet etter endt innspilling.

- Jeg skulle ta meg en dusj, og begynte bare å le. Det var det dummeste jeg hadde sett.

Klarte ikke spise skikkelig

Komikeren veide mellom 96 og 97 kilo da han gikk inn i «Farmen kjendis». Fem uker etterpå veide han 80.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer