- En kropp enhver 20-åring kan misunne

«Alle» vil ha den norske kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby.

GLEDER SEG: - Jeg gleder meg masse til å jobbe med Helen Mirren. Det er en kjempeære, mener Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Stella Pictures
GLEDER SEG: - Jeg gleder meg masse til å jobbe med Helen Mirren. Det er en kjempeære, mener Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nobel-vertinnen Helen Mirren gjør som forgjengerne Scarlett Johansson og Anne Hathaway. Den Oscarbelønte, britiske skuespilleren vil bnemlig bli stylet av Jan Thomas Mørch Husby (44), skriver Dagbladet.

Mirren, som er årets Nobel-vertinne, har nemlig valgt den norske kjendisstylisten når hun kommer til Norge.

- Jeg gleder meg masse til å jobbe med Helen Mirren. Det er en kjempeære. Selv om jeg har blitt spurt om å style Nobel-vertinnnene flere år på rad, tar jeg det ikke som en selvfølge. Jeg er fryktelig ydmyk når det gjelder å kunne drive med det jeg elsker, og jobber derfor hardt sju dager i uka, sier Jan Thomas til avisen.

Tidligere har han utnevnt Mirren som sin stilfavoritt. Da han i 2007 skulle oppsummere Hollywood-kvinnenes Oscar-styling, var den 66 åt gamle briten en av kvinnene han hyllet. Til Dagbladet legger han heller ikke skjul på at han beundrer Nobel-vertinnen.

- Helen Mirren er helt oppe i toppskiktet. Hun er en fantastisk og moden kvinne, og har en kropp enhver 20-åring kan misunne henne. Jeg har aldri møtt henne før, men gleder meg veldig mye, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel slår tilbake mot Jan Thomas  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer