Whitney Simmons:

- En konstant kamp

Deler ærlig bilde.

ÅPNER OPP: Fitness-influencer Whitney Simmons hylles av andre for å dele dette på Instagram. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Whitney Simmons. Vis mer
Publisert

Med over 3,2 millioner følgere på Instagram, deler influenser Whitney Simmons stadig treningsbaserte innlegg med følgerne sine.

Profilen hennes består også av mer hverdagslige bilder, og hun lever tilsynelatende en livsstil mange trolig misunner henne for.

Nylig delte hun også et svært ærlig bilde, hvor hun viste frem hudsykdommen psoriasis, som ifølge Lommelegen er en kronisk hudsykdom som vises som eksem med røde, flassende knuter eller flater på huden.

- En konstant kamp

«De endeløse nettene jeg har brukt på å drømme om ren hud. Sommerdagene jeg har brukt på å dekke meg til fra topp til tå for å gjemme psoriasisen min», skriver hun innledningsvis til et bilde av seg selv i bikini, hvor man tydelig ser hudsykdommen.

Simmons forteller at det har tatt lang tid og hardt arbeid for at hun skal elske den huden hun har.

«Jeg fortsetter å jobbe hver eneste dag. Det er en konstant kamp med stress, diett, værskifte ...», fortsetter hun, og legger til at alt påvirker hvordan huden hennes oppfører seg og at hun for tiden har et stort utbrudd.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

Hylles

Simmons forteller at hun har sluttet med å la huden definere hvem hun er.

«Jeg sluttet med å prøve å gjemme det jeg ofte er flau over. Her er en vennlig påminnelse om at alle har noe. Du er vakker. Du er fantastisk. Og viktigst av alt, du er deg og ingen kan ta det fra deg», fortsetter hun.

Simmons' ærlige innlegg har i skrivende stund nesten 400 000 likerklikk, og i kommentarfeltet er det mange som setter pris på åpenheten hennes.

«Du er en dronning. Så takknemlig for deg», skriver en, mens en annen følger mener Simmons' innlegg får henne til å føle seg mer normal.

- Var redd

Sosiale medier-eventyret startet for influenseren bare kort tid etter at hun var ferdig på skolen og ikke visste helt hva hun skulle gjøre fremover.

I et intervju med Forbes har hun tidligere fortalt at hun alltid hadde hatt lyst til å drive med sosiale medier, men at hun var redd for å starte en kanal på YouTube i frykt for hva andre skulle mene om henne.

- I takt med at min kjærlighet for en sunn livsstil vokste, begynte jeg å dele treningsinnhold på Instagram og startet kort tid seinere på YouTube, fortalte hun.

Da hun fikk 10 000 abonnenter innså hun har hun kanskje kunne leve av sosiale medier en dag. I dag har hun som nevnt over 3,2 millioner følgere på Instagram, og over 2 millioner på YouTube.

VAGINISME: Influenser Andrea Sveinsdottir snakker ut om sykdommen som igjen har rammet henne. Video: Privat Vis mer

LES OGSÅ: Svensk influenser røper transhemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer