Whitney Simmons:

- En konstant kamp

Deler ærlig bilde.

ÅPNER OPP: Fitness-influencer Whitney Simmons hylles av andre for å dele dette på Instagram. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Whitney Simmons. Vis mer
Publisert

Med over 3,2 millioner følgere på Instagram, deler influenser Whitney Simmons stadig treningsbaserte innlegg med følgerne sine.

Profilen hennes består også av mer hverdagslige bilder, og hun lever tilsynelatende en livsstil mange trolig misunner henne for.

Nylig delte hun også et svært ærlig bilde, hvor hun viste frem hudsykdommen psoriasis, som ifølge Lommelegen er en kronisk hudsykdom som vises som eksem med røde, flassende knuter eller flater på huden.

- En konstant kamp

«De endeløse nettene jeg har brukt på å drømme om ren hud. Sommerdagene jeg har brukt på å dekke meg til fra topp til tå for å gjemme psoriasisen min», skriver hun innledningsvis til et bilde av seg selv i bikini, hvor man tydelig ser hudsykdommen.

Simmons forteller at det har tatt lang tid og hardt arbeid for at hun skal elske den huden hun har.

«Jeg fortsetter å jobbe hver eneste dag. Det er en konstant kamp med stress, diett, værskifte ...», fortsetter hun, og legger til at alt påvirker hvordan huden hennes oppfører seg og at hun for tiden har et stort utbrudd.

Hylles

Simmons forteller at hun har sluttet med å la huden definere hvem hun er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer