Anna Anka:

- En jævla katastrofe

Anna Anka angrer på mye hun har sagt og gjort i «Svenske Hollywoodfruer».

SJOKKERER: Svenske Anna Anka er kjent for å ha ment at menn bør få en blowjob hver dag. Da Rød Løper møtte henne, kom hun med enda et tips. Video: Ingebjørg Iversen. Reporter: Jonas Hammer / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anna Anka (50) har satt igjen dype spor etter seg som følge av deltakelsen i skandalerealityen «Svenske Hollywoodfruer». Serien slo godt an både i Norge og Sverige, både på grunn av den høylytte kranglingen fruene imellom, men også på grunn av det unike innblikket man fikk i damenes luksusliv i USA.

Anna Anka giftet seg og fikk sønnen Ethan med musiker Paul Anka (80), men ekteskapet gikk i oppløsning i 2010, etter bare to år. Siden den gang har den frittalende realityfruen funnet lykken på ny med svenske David Johansson (29).

De bekreftet forholdet i 2019, og i februar 2020 kom gladmeldingen om at de hadde giftet seg. De drømte lenge også om å få barn sammen, men ga opp babyplanene da det viste seg at de ikke kunne få et biologisk barn sammen.

FORLOVET: Anna Anka forlovet seg med David Johansson. Her forteller de om hvordan de fant kjærligheten. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Angrer

I dag lever Anna Anka en langt roligere tilværelse enn hun gjorde under glansdagene da «Svenske Hollywoodfruer» var på høyden. 50-åringens kritiske uttalelser om feite folk og utsagn som at «kvinner skal suge mannen sin daglig» gjorde henne uglesett og omdiskutert.

Disse uttalelsene ligger langt borte fra den personen hun er i dag, avslører Anka i et nytt intervju med Aftonbladet. Nå ønsker hun å legge sitt gamle liv bak seg.

- Jeg har nok ikke tidligere forstått hvor vanskelig det er. Folk har så mange problemer man ikke vet om, sier den tidligere realityprofilen, som selv har vendt blikket innover og jobbet med sin mentale helse.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

I dag angrer hun på noen av sesongene av «Svenske Hollywoodfruer», særlig den siste, der hun mener at hun ble feil fremstilt. Tanken var i utgangspunktet at hun skulle vise en annen side av seg selv. I stedet endte Anna Ankas comeback i 2018 med en skikkelig krangel med de andre fruene.

- Hele poenget var at jeg skulle komme tilbake å være den gode og fine jenta, men det ble en jævla katastrofe, sier Anka til den svenske avisen.

Hun fortsetter:

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson gikk igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Jeg angrer ikke på den første sesongen, men absolutt den siste jeg var med i. Det skulle jeg ønske at jeg kunne ta bort. Hadde jeg visst at slutten skulle bli som den ble, hadde jeg aldri stilt opp.

Anna Anka har tidligere jobbet som personlig trener, men i dag arbeider hun med å hjelpe sårbare kvinner og barn som går gjennom vanskeligheter, og sier at hun nå «har funnet plassen sin».

Bekreftet bryllup

Den tidligere Hollywood-fruen ser med andre ord ut til å ha det svært bra om dagen, og ektemannen David Johansson skal sikkert også ha litt av æren for det.

De bekreftet i februar 2020 at de hadde giftet seg, men det var lenge usikkert om giftermålet ville la seg gjennomførte fordi Johansson slet med visumproblemer.

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka var en av de ti deltakerne som skulle delta i en sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper Vis mer

50-åringen bekreftet selv bryllupet i podkasten «Power Couples Podden», gjengitt av svenske Hänt.

- Men vi har ikke hatt seremoni. Så juridisk sett er vi gift, men vi har ikke hatt selve bryllupet. Men det kommer. Så hvordan det kommer til å bli får dere vente og se, sa hun i podkasten, og la til:

- Jeg har jo en plan om hvor jeg vil at bryllupet skal være, og det er faktisk et av de vakreste stedene i verden. Men det handler om at det bare er visse måneder man kan ha det der.

Anka fortalte den gang til Se og Hør at hun var i lykkerus, særlig fordi hun ikke hadde trodd hun skulle finne kjærligheten.

SØL: Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka markerte seg under «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

- David er en gave fra universet. Så utrolig snill, smart, omtenksom, og han verdsetter meg som person. Kan ikke tenke meg en bedre person å gifte meg med, sa hun da.

LES OGSÅ: Overrasker etter fiende-perioden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer