I GODT HUMØR: Komiker og programleder Else Kåss Furuseth strålte da hun ankom Gullruten i Bergen fredag kveld. Det ble ingen pris på 33-åringen, men hun skapte likevel oppstuss med sitt tatoveringsstunt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
I GODT HUMØR: Komiker og programleder Else Kåss Furuseth strålte da hun ankom Gullruten i Bergen fredag kveld. Det ble ingen pris på 33-åringen, men hun skapte likevel oppstuss med sitt tatoveringsstunt. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- En hyllest til alle som snubler

Else Kåss Furuseth snakker om tatoveringsstuntet etter «Gullruten»-sendingen.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var komiker Else Kåss Furuseth (33) nominert til beste kvinnelige programleder for talkshowet «ELSE» under Gullruten i Bergen.

En del av underholdningen under den TV-sendte prisutdelingen på TV 2 var et «tatoveringsstunt», der Kåss Furuseth viser frem en ryggtatovering som erklærer henne som Gullruten-vinner.

Et bilde av komikeren med ryggtatoveringen, fulgt av bildeteksten «Too soon. #gullruten», har siden fredag kveld fått mange «likes» på Instagram-profilen hennes.

Der har flere følgere spekulert i om tatoveringen faktisk kan være ekte.

- Folk kan gjerne lure og spekulere på dette fremover. Noe for Oddsen? sier en munter Else når Seoghør.no snakker med henne lørdag ettermiddag.

Det ble imidlertid ingen Gullruten på «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen denne gang, da hun måtte se seg slått av Anne Lindmo og «Lindmo».

Tatovering i panna

- Det var jo overmot, rett og slett, jeg satsa på å kassere inn. Klassisk overtenning, altså. Dette er en hyllest til alle som snubler.

- Heldigvis finnes det også «nei»-mennesker i TV-bransjen, ikke bare «ja»-mennesker, så det ble stoppet. Alltid bra med folk som tråkker inn bremsen, jeg hadde opprinnelig lyst på pannetattoo, forteller Else på telefon fra Bergen.

33-åringen er kjent for å by på seg selv i media, både i form av ulike nakenstunt og sine mange løperunder rundt Sognsvann for å verve faddere til Flyktningehjelpen i forbindelse med situasjonen i Syria. Mens ryggen er én del av kroppen har hun hittil har vært mer sparsommelig med å dele.

- Det er ingen tradisjon for å ta bilde av rygg i media i Norge. Og resten av verden forøvrig, forklarer hun humørfylt til Seoghør.no.

Se Else Kåss Furuseth ankomme Gullruten i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Nå angriper han Taylor igjen