Martine Lunde:

- En hemmelig drøm

Influenser Martine Lunde får sin egen serie på TV 2 Sumo.

NYE EVENTYR: Influenser Martine Lunde skal teste ut politiyrket i en ny serie på TV 2 Sumo. Foto: TV 2
NYE EVENTYR: Influenser Martine Lunde skal teste ut politiyrket i en ny serie på TV 2 Sumo. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Martine Lunde (25) får sin egen serie på TV 2 Sumo, skriver TV 2. Serien heter «Martine vil bli politi» og har premiere 26. mars.

I serien skal 25-åringen forsøke å få oppfylt sin hemmelige drøm om å bli politi.

- Det er så utrolig gøy at jeg får denne utfordringen. Innerst inne har jeg nok alltid hatt en hemmelig drøm om å bli politi, sier Lunde til TV 2.

AVSLØRER: I «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Det er «God kveld Norge»-profilene Marte Bratberg og Niklas Baarli som har fått henne inn på politihøgskolen, der Lunde altså skal få teste ut drømmeyrket.

- Det var tøft, mye tøffere enn jeg hadde trodd. Jeg har virkelig fått utfordret meg selv på mange områder, og har vært langt utenfor komfortsonen under hver eneste innspilling. Denne erfaringen har gjort at jeg har fått enda mer respekt for politiyrket, sier 25-åringen.

I serien skal Lunde få bryne seg på en rekke forskjellige utfordringer knyttet til livet i politiet.

- Martine har fått prøve seg på noen av de tøffeste operative utdanningene som mange godt trente elever sliter med i opptaksprøven, og hun er blitt utfordret både fysisk og mentalt, sier Ingrid Mæhre, stedlig leder hos Campus Kongsvinger til kanalen.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls siste video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

- Livredd

Lunde har også delt et innlegg på Instagram om nyheten. Der skriver hun at innspillingen har pågått i et halvt år - og at det tidvis har vært tøft å være med på.

«De har pusha meg som bare søren, jeg har grått, jeg har vært livredd, jeg har villet avbryte hele greia, MEN aller mest har jeg hatt det så himla gøy!! Dette er helt klart noe av det kuleste jeg har fått være med på, og jeg gleder meg til dere skal få se alt», skriver 25-åringen i innlegget.

Lunde har de senere åra vært å se både i «Farmen Kjendis» og «Skal vi danse», og hun har også vært programleder for sminkeserien «Glow Up».

LES OGSÅ: Detaljen latterliggjøres : - Katastrofe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer