- En helt syk kveld

Denise Richards innrømmer at det var galskap å spise middag med Charlie Sheen.

TURBULENT: Charlie Sheen tok med seg fire prostituerte da han spiste middag sammen med eks-kona Denise Richards.  Foto: All Over Press
TURBULENT: Charlie Sheen tok med seg fire prostituerte da han spiste middag sammen med eks-kona Denise Richards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denise Richards (39) skilte seg fra den skandaleforfulgte skuespilleren Charlie Sheen (45) i 2006 etter tre års ekteskap. Samlivet var svært turbulent, og årsaken til bruddet skal ha vært utroskap, dødstrusler og Sheens ville livsstil. Ifølge nettstedet Contactmusic.com, kontaktet eks-mannen Denise i fjor og inviterte henne til en spesielt minneverdig kveld. Sheen hadde nemlig med seg fire prostituerte!

- Først tenkte jeg at det var helt greit, men opplevelsen var egentlig helt sykt, fortalte hun under et radiointervju med Ryan Seacrest nylig.  

«Two and a Half Men»-stjernen var i tillegg ruset på narkotika og alkohol, og endte med å ramponere hotellrommet sitt.

- Politiet var veldig overrasket over at jeg spiste middag med min eks og fire prostituerte. Charlie endte på sykehuset og jeg ble med ham. Det var en minneverdig og fullstendig vill kveld, erindrer Richards.

Richards har to barn med Sheen, og adopterte nylig enda en jente. Nå ønsker trebarnsmoren å skåne døtrene fra Sheens eskapader.

- Jeg vil beskytte dem så godt jeg kan, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet av begge kjærestene   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer