Eyvind Hellstrøm:

- En helt ny kjemi

Kjendiskokken har fått hjelp av både bonussønnen og kjæresten i sin nye kokebok.

TV-KOKK: Eyvind Hellstrøm har en spennende høst i vente. Her med kjæresten Anita Rennan under TV 2s høstlansering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TV-KOKK: Eyvind Hellstrøm har en spennende høst i vente. Her med kjæresten Anita Rennan under TV 2s høstlansering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at stjerneduoen Eyvind Hellstrøm (74) og Truls Svendsen (50) skulle i gang med det nye TV-konseptet «Kokkeskolen».

Tidligere har de gjort stor suksess med TV-serien «Truls à la Hellstrøm».

I det nye programmet får vi følge 12 lærevillige kjendiselever, som alle har et mål om å bli litt stødigere på kjøkkenet enn det de var i utgangspunktet.

Kokkeprogrammet er derimot ikke det eneste Hellstrøm har planer om å gjøre i høst. Han skal også gi ut en ny kokebok sammen med kjæresten Anita Rennan (43) - og bonussønnen Nils på 14 år.

- Rørende

Når Se og Hør møter Hellstrøm i anledning TV 2s høstlansering i Bergen, kan han fortelle at interessen for mat er noe bonussønnen har hatt lenge.

Han forklarer videre at boken handler om veien frem til det gode måltid.

- Interessen har han hatt lenge, men plutselig så daler det ned noe som er mer enn bare en interesse. Han har en eller annen forestilling om at mat er mer spennende enn det å bare spise den. Det viktigste er veien frem til ferdig måltid - og den har han vært med på.

Videre kan 74-åringen fortelle at han i løpet av prosjektet har kommet mye nærmere bonussønnen. Det kan også kjæresten Anita svare bekreftende på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.